11 de desembre 2017

El Grup del Teatre Principal de Valls prepara Els Pastorets d'enguany amb més representacions



A falta de poc menys d'un mes per a l'estrena, els membres del Grup del Teatre Principal de Valls ultimen els preparatius del tradicional espectacle d'Els Pastorets. Una de les novetats d'aquest any serà una doble funció el divendres, 29 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre. Aquesta iniciativa, que l'any passat es va dur a terme degut a l'elevat nombre d'espectadors que hi volien assistir, enguany ja es programa des d'un inici. A part de donar cabuda a més espectadors, la intenció del grup és oferir un horari més vespertí que s'adeqüi a les necessitats de tot el públic potencial.

Una altra de les novetats serà en el repartiment i en la direcció de l'espectacle. Després que l'any passat Marc Ayala s'acomiadés des de l'escenari interpretant el paper de Fredolic, aquest any Nil Fabra serà l'encarregat d'interpretar aquest pastor. En conseqüència també canvia la seva parella, la Sulina, que aquest any serà interpretada per Laia Batet. Bàrbara Flores, qui fins ara havia interpretat aquest paper, en la present edició és la directora de l'espectacle.

L'altra parella de pastors, la de Garrafó i Mariana, segueix estant en mans de Xavier Albino i Marta Ortega. En els papers de Satanàs i Llucifer, Roger Montalà repeteix en el primer, i Mònica Rius serà la seva acompanyant escènica. El paper d'àngel serà interpretat per Ariadna Mariné i Glòria Segura, i en aquesta dualitat trobarem un altre dels canvis que aquest any prepara l'espectacle. En total, una vuitantena de participants, entre actors i actrius, personal tècnic i de suport, donaran vida als Pastorets Principals de Valls durant les properes festes de Nadal. Com és habitual, aquests Pastorets no deixaran de reflectir l'actualitat política i social del país, fent-ne així un dels trets distintius, i que el públic espera edició rere edició.

Les entrades per als Pastorets es poden adquirir pels canals habituals de la taquilla del Teatre Principal i Ticketea. Des del GTP es recomana als espectadors d'agafar les localitats amb temps, per així assegurar-se un bon seient al teatre; així com fer-ho directament a la taquilla del teatre per estalviar-se les comissions que s'apliquen en la venda online. A partir del 13 de desembre i fins el 5 de gener, s'inicia la campanya de Nadal a les taquilles del teatre, i s'ampliarà tant els dies com els horaris de venda d'entrades. Es pot seguir l'actualitat dels Pastorets Principals de Valls a les xarxes socials amb l'etiqueta #PastoretsValls.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...