19 de febrer 2018

Gats




La Trepa presenta al Jove Teatre Regina un musical familiar sobre l’amistat i el bullying

La companyia La Trepa presenta al Jove Teatre Regina el musical familiar Gats, que es basa en el musical Cats d’Andrew Lloyd Webber, que té el rècord de representacions tant a Broadway com a Londres. L’argument gira al votant d’una colla de gats que es reuneixen per cantar a la lluna, però de sobte apareix un protagonista estrany: un gat negre. En un primer moment, tots el rebutgen perquè els humans diuen que un gat negre porta mala sort. De mica en mica, el grup es va fent amic d’ell, excepte en Botins, el seu líder, que el rebutja tota l’estona. Però en Botins és enxampat pels de la gossera i acaba en una gàbia. Ara, el grup l’haurà de rescatar.

Gats ens parla, d’una forma planera i entenedora, d’un fet que en la nostra societat actual es produeix més sovint del que seria desitjable: el bullying i el rebuig a allò que ens és nou i desconegut.

La Trepa va ser fundada l’any 1977 i des d’aleshores ha produït més de cinquanta espectacles per a nens i nenes. Des del 1988 és la companyia titular del Jove Teatre Regina i entre els seus espectacles destaquen El cercle de guix, El rei cérvol, Els tres mosqueters, El conte de Nadal i El somni d’una nit d’estiu.

Trobareu més informació a la web del Jove Teatre Regina.

+ INFO
Del 10 Febrer 2018 al 25 Febrer 2018
A partir de 4 anys
Horaris
a les 17.30 h
Jove Teatre Regina
Informació
Preu: 10,30 €

PUBLICAT PER

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...