27 d’abril 2018

Recuperem les vivències de Joanot Martorell amb "Joanot", de Joan Nave

programació
Joanot.
de Joan Nave
del 26 al 29 d'abril
Hivern de l’any 1464.
El cavaller valencià Joanot Martorell ja té ventilat el seu llibre. Ha estat treballant-hi durant quatre anys, sense parar d’escriure. Hi ha estampat tots els seus anhels i dimonis. Fa fred, plou i té fam. És vell i pobre. Tot i que n’està ben orgullós, demà anirà a ca Mossén de Galba i empenyorarà el manuscrit per 100 reals si abans, esta nit, res li ho impedeix. Un cavaller viu lluitant i mor en la batalla, encara que les últimes, les pitjors, sempre són amb un mateix
migrante.
de cia Parece una Tontería
2, 3, 7 de maig 
11, 12, 13, 14 de maig
Un partit de futbol, un selfie, una embarcació, el desert, un marica, cíclops, un penalti, un altre marica, el mar, més selfies, l'immens mar, una cervesa ben freda, sirenes, 5 personatges, 5 històries... Basat en testimonis reals, MIGRANTE és la veu de tots aquells que han deixat el seu país a la recerca d'un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries.
sapo al vapor.
de cia Marácula
5 i 6 de maig
En un set de televisió, una famosa xef ve per delectar-nos amb les seves magnífiques receptes. Així, de la forma més estrafolària possible, com la norma exigeix per guanyar els cors de les masses, ens ensenya a cuinar un plat molt en voga, una dictadura moderna. Apreciem les metàfores que ens ofereix en clau de comedia amb els ingredients bàsics i els mètodes apropiats de preparació per dur a terme aquesta popular recepta. En un exercici d'exposició màxima, la nostra intèrpret ens ofereix una visió simple i crua de la realitat política del nostre temps; on les discussions deixen de ser sobre dretes o esquerrer i passen a ser sobre qui manipula millor.
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec, estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.

Podeu veure el llistat dels dies 004 aquí.
exposició
dibújame una casa
¿y tú qué casa eres?

de Magda-Lena Staniewicz
inauguració divendres 27 d'abril a les 18:30h

Exposició que acompanya l'espectacle itinerant "Dibújame una casa"
(tots els diumenges a partir de les 18h del 29 d'abril al 17 de juny)
formació
Projecte Fractal de
cia Sargantana (+info)


Properes sessions informatives:
27 d'abril a les 11h
18 de maig a les 11h


amb la col·laboració de
l'Ajuntament de Barcelona
Si us agrada la programació de La Vilella, no us podeu perdre
els espectacles de la Sala Fènix!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...