29 d’agost 2018

Butlletí E-CULTURA nr.40 setembre18: Altaveu 30 anys dones científiques arts escèniques LAC18 i Mostra de Jazz

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
3 setembre 2018
facebook-1.gifyoutube-1.gif
not1set.png
Altaveu, ara que tinc 30 anys…
Per aquest setembre s’apropa una nova i celebrada edició del nostre Festival Altaveu, gran, consolidat i un altre any ben acompanyat, la 30a edició! Un aniversari amb el més destacat i nou de la música del país i de més enllà, amb música, xerrades, cinema i exposicions, tot pensat per donar una visió ample d’aquest certamen musical fet des de casa i que al llarg de tots aquests anys ens ha fet conèixer les músiques que es couen arréu. Som-hi!
Més info...
not2set.png
5 bones raons per no perdre's la temporada d'arts escèniques d'aquesta tardor
Tenim ànima teatrera a Sant Boi, i és que aquesta inquietut artística sempre ha estat molt present a la nostra ciutat! A l’actualitat hi ha més de 6 companyies teatrals amateurs i una programació professional d’arts escèniques de gran qualitat que ens ofereixen les propostes de Can Massallera per adults i els espectacles familiars als diferents districtes… Ara però et donarem encara més raons per a que no et perdis aquesta propera temporada de tardor, i mentre esperarem amb ganes què ens proposen totes aquestes iniciatives amb ànima!
Més info...
not3set.png
Sobre superdones i centenari literari a les Biblioteques
Les Biblioteques de Sant Boi no paren de fer coses, des els seus habituals serveis de prèstec de llibres, audiovisuals, etc. a les recomanacions literàries, els Clubs de Lectura, les xerrades sobre llibres o les activitats paral.leles de pròpia producció o propostes externes; el fet és no parar mai de fer propostes relacionades amb la literatura i per a tots els gustos.

♠Biblioteca Jordi Rubió i l’Exposició “Super women, super inventors”, de la il.lustradora Sandra Uve.

Més info...
not4set.png
Engega un nou #LAC18 amb "Jocs i Llocs" al CCCA
I aquest setembre arriba una nova edició del #LAC18 el projecte de Laboratori d'Art Comunitari que el Centre d'Art treballa junt amb altres col.lectius ciutadans i que qüestiona diferents plantejaments artístics, en aquesta edició amb 'Llocs i jocs’visibilitzar aspectes de la vida quotidiana des de l’art contemporani, com el joc que ens permet relacionar-nos amb el territori mentre compartim experiències creatives, socials, lúdiques, intel·lectuals i cooperatives amb altres persones aprenent... ”, explica el seu comissari.
Més info...
not5set.png
Aviat arriba la XXVII Mostra de Jazz de Sant Boi
Un any més arriba una de les cites inel.ludibles de la nostra tardor a ciutat, la XXVII Mostra de Jazz que des d’aquest 19 octubre i fins el 30 novembre omplirà de bon jazz tots els racons de Sant Boi. Tal i com és tradició, cadascun dels concerts es realitzarà en diferents espais repartits pels districtes. Començant fort a Marianao, amb GERARD NIETO REUNION THREE pianista habitual de La Vella Dixeland, i col.laborador de músics de la talla de Harry Allen, Grant Stewart, Bob Sands, Toni Solà o Josep Maria Farràs, presentarà a la mostra el seu nou treball discogràfic (...)

Més info...
 
logoculturati.gifDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...