30 d’agost 2018

Comença el compte enrere per la 21a Fira Mediterrània de Manresa



La música ocupa un lloc molt important al cartell de la Fira

Aquest mercat d'espectacles que ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector, tindrà lloc els dies 4 i 7 d'octubre a la capital el Bages.

La Fira Mediterrània de Manresa està organitzada per la Fundació Mediterrània, Fira d’espectacles d’arrel tradicional, que té la tradició mediterrània com a eix i abasta l'àmbit de la cultura popular i les músiques del món i el folk.

Es tracta d'un esdeveniment amb un caràcter interdisciplinari que dona cabuda a diferents llenguatges artístics, com són les arts visuals, el circ, la dansa, les exposicions, la música, la narració oral i el teatre. Els espectacles programats s'adrecen tant al públic adult com al familiar, i són de diferents formats.

La Fira Mediterrània de Manresa se celebra anualment des de l'any 1998 i vol potenciar la creació i la circulació nacional i internacional de projectes que uneixen la creació contemporània amb la cultura d'arrel.

És un punt de trobada que posa en valor la transmissió del patrimoni, el creuament entre creació contemporània i arrel tradicional, i la participació i l’ampliació de la base social de la cultura, així com les músiques vinculades a l’arrel des d’òptiques tradicionals i contemporànies.

+ info
Publicat per
http://xarxanet.org/cultural/noticies/comenca-el-compte-enrere-la-21a-fira-mediterrania-de-manresa

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...