28 de setembre 2018

Aquesta setmana omplim la cartellera amb espectacles de l'itinerari TRIA PLATS AMD D.O |I també un descompte exclusiu per a la dansa!

NOSOTROS NO NOS MATAREMOS CON PISTOLAS - D.O València
OBLIVION O CISNES QUE SE REFLEJAN COMO ELEFANTES - D.O Andalusia
GENERACIÓN WHY - D.O Madrid

 
Aquesta setmana i la propera omplirem la cartellera amb tres espectacles creats fora de Catalunya i que formen part de l'itinerari TRIA PLATS AMB D.O.

3 estrenes absolutes a Barcelona i força premiades arreu! 
#ensveiemalteatre 
16 de juliol, dia de la Verge del Carme. Una reunió de vells amics en un poble amb mar. Feia temps que no es veien tot i que no saben per què van deixar-se de veure. El poble sencer es prepara per festejar però no és la única efemèride del dia. Hi ha una altra, però ningú no vol recordar-la.
Hi ha un dinar que acaba en una altra cosa. Molts records, alguns enverinats. Al carrer, una processó. Una amiga plora quan escolta la música i no sap dir per què.
El dia avança i alguns tenen l’esperança que la reunió pugui arreglar les seves vides. La nit caurà intentant recuperar tot el temps perdut. Cap a on es dirigeix la generació dels que van néixer als 80?
Entrades a partir de 12€
Susana toca el piano Spiegel im Spiegel d’Arvo Pärt. Ruth es prepara per entrar a escena. Ricardo, amb la seva càmera, comparteix en temps real la seva mirada amb el públic. El retrobament dels tres a l’escenari ens portarà, a través de confessions molt íntimes, imatges, accions performatives i àries d’òpera per descobrir una necessitat compartida: Oblivion.
Oblivion o cisnes que se reflejan como elefantes és una investigació entorn a la lírica, el teatre i la performance que tracta sobre el somni, l’oblit i la mort.
Espectacle guanyador del IX CENIT del Centro Internacional de Investigación Teatral TNT – Atalaya, Sevilla (premi a millor espectacle i millor actuació).
Entrades a partir de 10€
Tres actrius provinents d’Espanya, Regne Unit i Itàlia s’enfronten sobre l’escenari a una simple però controvertida pregunta: Què vols pel teu futur?
El joc d’imaginar futurs possibles – o impossibles- es converteix en una invocació o un exorcisme, un ritual contemporani en el que queden al descobert les esperances, ambicions i pors d’una generació abromada per l’alçada dels seus somnis i expectatives. Generación Why és un tros de vida, un cant a la joventut, una llar itinerant, un lloc en el temps. És el moment exacte en que es troba la convicció de que encara tot és possible i la certesa de que tot acaba. Quin millor moment que no sigui aquest per celebrar la vida?
Després de l’èxit del seu primer espectacle ‘Interrupted’, Teatro en Vilo reprèn l’humor absurd i la poètica corporal i continua cercant nous llenguatges escènics; aquesta vegada, per endinsar-se en el misteri del temps que encara ens queda per viure.
Entrades a partir de 10€
I A MÉS A MÉS PELS AMANTS DE LA DANSA US DEIXEM UN DESCOMPTE EXCLUSIU PER AQUESTA SETMANA!!
Si se diera un cuerpo al bullicio explora la relació entre moviment i producció de so, treballant a partir del desenvolupament d’estructures. Aquestes generen diverses composicions que fluctúen entre allò atzarós i allò necessari. Els intèrprets utilitzen diversos objectes i instruments que, amplificats, van produint un espai sonor i, a l’hora, fan aparèixer imatges i accions. El fruit n’és una peça que es mou en un terreny entre el concert i la perfomance.
ACONSEGUEIX EL DTE DEL 25%

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...