28 de setembre 2018

L'espectacle 'Hippos' de Zum Zum Teatre i Quim Bigas guanya el Premi Moritz FiraTàrrega 2018 a la millor estrena d'arts de carrer




El Premi Moritz FiraTàrrega 2018, resultat de la votació realitzada entre tots els professionals acreditats en aquesta passada edició ha estat atorgat a l'espectacle Hippos, de Zum Zum Teatre i Quim Bigas.

Aquesta peça és una faula, una metàfora, una reflexió sobre la humanitat i l'animalitat destinada a tots els públics. En aquesta proposta trobem un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l'animal que porten a sobre o bé hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos?

Zum-Zum Teatre és un projecte artístic que es dedica a la creació, producció i difusió d'espectacles per a adults a partir de 4 anys. Ha produït una vintena d'espectacles i han actuat arreu de Catalunya, Espanya, França, Itàlia i Suïssa. Ramon Molins n'és el director artístic des de la seva fundació al 1994. A Hippos col·laboren amb Quim Bigas, un coreògraf català vinculat a diversos grups i centres relacionats amb la coreografia i les noves pràctiques performatives.

FIRATÀRREGA I MORITZ
La col·laboració entre FiraTàrrega i Moritz, empresa patrocinadora de la Fira des de 2012, es tradueix, entre d'altres accions, en la iniciativa Premi Moritz FiraTàrrega, guardó que s'atorga a la millor estrena d'arts escèniques de carrer i no convencionals i que enguany arriba a la seva setena edició. El premi és el resultat d'una votació realitzada entre tots els professionals acreditats a FiraTàrrega 2018.

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...