29 d’abril 2019

PRESENTAT EN RODA DE PREMSA EL FESTIVAL DANSÒMETRE DEL 2019



La segona edició del festival Dansòmetre se celebrarà a Vilafranca des del dia 26 d’abril al 3 de maig amb una oferta àmplia d’activitats amb l’objectiu de donar pes a la dansa com a disciplina de consum cultural i generar públics nous, a banda de crear un espai compartit on el públic ja avesat a la dansa trobi propostes interessants.

El Festival neix amb l’impuls d’apropar la dansa a la ciutadania aplegant un projecte de llarg recorregut, com ha estat des de fa anys la celebració del Dia de la Dansa als carrers de Vilafranca i els espectacles professionals de dansa que es programen al teatre Cal Bolet.

Cada any es convida a una coreògrafa o un coreògraf que juntament amb ballarins i ballarines de les diverses escoles de dansa de Vilafranca creen un espectacle nou que es presenta al públic en el marc del festival. Aquest any comptem amb el coreògraf Miquel Barcelona i el seu espectacle Pelegrins. Barcelona és un artista multidisplinari amb molta experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques.

Un Festival que enguany aplega dos espectacles professionals – It started with a dance / Dancing Graffiti i Pelegrins-, actuacions al carrer de les escoles professionals de la dansa i amateurs, masterclass de swing i de hip -hop, ballada de swing i el projecte ritmes solidaris organitzat des del Teatre Casal.

+ info
http://espectacles.vilafranca.cat/noticies.php?idNot=229

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...