22 de juny 2019

El Teatre Victòria acull l’Escola Coco Comin i el seu espectacle ‘Showtime




Els propers dies 26, 27 i 28 de juny tindrà lloc al Teatre Victòria de Barcelona la representació del Festival Biennal de Dansa de l’Escola Coco Comin, que, sota el títol SHOWTIME , proposa un espectacular viatge a la fascinant història dels musicals.

A SHOWTIME, un parell de joves estudiants d’arts escèniques, en sortir de classe, parlen de les seves dubtes, pors i inquietuds. Una trobada fortuïta els obrirà les portes a un món somiat. Emprendran un viatge iniciàtic rastrejant la sorprenent història dels musicals que marcarà el curs de la seva existència. Partint d’aquesta trama, l’espectacle incorpora en el repertori 32 números de grans musicals de tots els temps com ara Anything Goes, Somriures i Llàgrimes, Cabaret, El Rei Lleó, Grease, El Fantasma de l’Òpera, La Bella i la Bèstia, West Side Story, Rent, Mamma Mia !, Cats o A Chorus Line.

Escrit i dirigit per la directora i coreògrafa Coco Comin, SHOWTIME reunirà més de 1.000 intèrprets amb edats dels 4 als 58 anys en una espectacular posada en escena creada per Paco Azorín que incorpora una gran escala típica del musical i un enorme mirall que reflectirà als ballarins. Es tracta de “coreografies verticals” i això implica un nou repte als alumnes i als coreògrafs.

SHOWTIME es representarà en 3 dobles funcions, sumant uns 500 alumnes cada dia provinents de diversos nivells i cursos amateurs, preprofessionals i professionals. L’obra està estructurada en dos actes i agruparà les diferents disciplines de dansa treballades durant el curs lectiu (Jazz, Claqué, Ballet Clàssic, hip-hop, Modern Jazz, Dansa Espanyola, Contemporani i Acrobàcia).

En total, SHOWTIME compta amb un staff tècnic, artístic i organitzatiu de 68 persones i 17 empreses col·laboradores a càrrec d’aspectes com les retroprojeccions i imatges en 3D, els 30 micròfons sota l’escenari i en les escales per a les actuacions de claqué i dansa espanyola o els 2.382 vestits i 7.850 complements que lluiran els ballarins en l’espectacle.

+ info

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...