27 de juny 2019

Julio Manrique, Pere Arquillué, Joan Lluís Bozzo i Clara de Ramon, protagonistes teatrals a Mataró




La temporada estable de teatre i dansa de tardor presenta un total de cinc muntatges i els abonaments ja estan a la venda

Julio Manrique, Pere Arquillué, Clara de Ramon, Alfredo Sanzol, Joan Lluís Bozzo, Maria Campos i Marta Marco, són alguns dels grans noms de la programació de la pròxima Temporada Estable de Teatre i Dansa al Teatre Monumental. La temporada va del 27 de setembre a l'1 de desembre i compta amb un espectacle de dansa, un espectacle multimèdia i tres obres de teatre - una de les quals amb doble funció. Ja es poden adquirir els abonaments, que permeten un descompte del 40%. El preu dels abonaments és de 68,40 € a la platea i de 57 € a l’amfiteatre. A partir de l’1 de juliol es podran comprar les entrades individuals.

La temporada arrencarà el 27 i 28 de setembre amb 'Jerusalem', obra protagonitzada per Pere Arquillué i dirigida per Julio Manrique que després de l’estrena al festival Grec d’enguany començarà la gira per Catalunya a Mataró. El muntatge s'inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Entre el repartiment, destaca la mataronina Clara de Ramon.

El 12 d’octubre els espectadors del Teatre Monumental podran veure “La Tendresa”. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamada comèdia romàntica d’Alfredo Sanzol “La ternura”. El teatre donarà pas als nous formats escènics amb “Birdie” de l’Agrupación Señor Serrano. Un espectacle multimèdia amb vídeo en directe i manipulació d’objectes que es podrà veure el dissabte 26 d’octubre.

La quarta cita de la temporada serà el 10 de novembre amb la dansa de Guy Nader i Maria Campos “Set of Sets”. Sobre l’escenari set ballarins indaguen en la idea del temps entès “com un infinit”, en un espectacle que ha viatjat a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d’altres. El cicle s’acabarà l’1 de desembre amb “La reina de la bellesa de Leenane” de Martin McDonagh. Julio Manrique dirigeix aquest drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família que compta amb Marta Marco i Ernest Villegas entre el repartiment.

+ info

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...