19 d’agost 2019

Els vermuts més divertits de Barcelona




Els vermuts més divertits de Barcelona

El Cafè-Teatre Llantiol munta una festa els diumenges al migdia i els divendres al vespre amb l'original espectacle Vermunólogos.
Poques oportunitats hi ha d'anar al teatre a les 12.00 hores del migdia. Potser aquí rau un dels motius de l'èxit de Vermunólogos, un espectacle amb un nom que surt de la combinació de "vermut" i "monòlegs" i que ja ha viscut diverses temporades al Cafè-Teatre Llantiol. Però un altre dels motius de l'èxit és, sens dubte, que els seus intèrprets arrenquen les riallades dels espectadors en cadascuna de les sessions i les fan úniques i irrepetibles, ja que la improvisació és un dels fonaments i, a més a més, és habitual que s'hi sumin artistes convidats. Si a tot plegat hi afegim (altrament el nom triat no tindria sentit) que els assistents gaudeixen amb el preu de l'entrada d'un vermut o refresc i que també poden demanar a la barra del Llantiol unes tapes o altres begudes, ja tenim la festa completa!
La bona acollida, tant dels Vermunólogos com del seu "germà", les Sessions Vermut del Llantiol Monólogos Club, ha portat al fet que també es programin en un altre horari potser no gaire habitual per fer el vermut, com és els divendres al vespre. Però, al llarg de les dues hores d'espectacle, l'humor i la festa també estan garantits. Les sessions no són recomanables per a menors de divuit anys.

+ info
Fins el 30 agost 2019
Horaris
Divendres a les 20.30 h
Diumenges a les 12.00 h
Cafè-Teatre Llantiol
10-12 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...