30 d’agost 2019

Llegir el Teatre a Cal Bolet de Vilafranca




Llegir el Teatre a Cal Bolet de Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca organitzen per sisè any consecutiu el club de lectura Llegir el Teatre, un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.
El club de lectura consisteix en deu sessions d’octubre a juny on s'analitzen els textos de set de les obres de la programació del TNC i tres del Teatre Cal Bolet, així com també algunes claus dels muntatges.
Les sessions es duen a terme a L’Escorxador i estan moderades per Valeri Laguna. La primera trobada serà el dimecres 2 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre per comentar l’obra teatral Això ja ho he viscut de J.B. Priestley, que es representarà el 5 d’octubre al Teatre Cal Bolet de Vilafranca.
Per a poder participar a Llegir el Teatre, només cal inscriure's a la Biblioteca Torras i Bages del 2 al 14 de setembre. Les places són limitades.
Més informació:



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...