29 d’agost 2019

‘Persones Potencialment Perilloses’ al Tantarantana


‘Persones Potencialment Perilloses’ al Tantarantana

Produït per H.I.I.I.T retrata l'extremisme ideològic a ritme de hip-hop.

“Assenyalar l’estrany com a perillós per generar por i així poder oferir seguretat”. Aquesta és la premissa de Persones Potencialment Perilloses, el darrer muntatge teatral de Produït per H.I.I.I.T, companyia nascuda el 2018 amb la voluntat de sacsejar el públic a través dels temes socials que l’inquieten. Després de Distància, Hàbitat (doble penetració) i Estrip-tesi, la companyia dona ara a llum un espectacle que, a través de les relacions familiars, parla de l’extremisme ideològic i de la realitat del món en què vivim.

La història es basa en l’atac d’un gos potencialment perillós (el Negre) a una noia. Ella ho vol deixar passar, però el seu germà s’entesta a fer-ho pagar i d’aquí sorgeix una tensió que espetegarà en les febleses d’una família que podria ser la nostra i que pot, també, extrapolar-se a la situació d’un país.

El proteccionisme, la incapacitat d’estimar i les mentides teixiran un relat que troba en la música hip-hop, interpretada en directe, el contrapunt perfecte per expressar-se i fer avançar dinàmicament l’acció.

Escrita i dirigida per Roger Torns i batejada com “una tragèdia contemporània a ritme de hip-hop”, compta amb l’actuació de Laura Daza, Romina Cocca, Àlex Sanz i David López. Es podrà veure del 28 d’agost al 22 de setembre a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana.

L’obra s’ha creat en el marc de la cinquena temporada d’El Cicló (Cicle de Companyies Independents en Residència), el projecte de suport a la creació que impulsa el Tantarantana des del 2014. La sala ofereix cada any acompanyament a cinc grups en l'àmbit artístic, de producció i de comunicació, així com un espai d’assaig i de residència tècnica, a més d’ajuda per sortir de gira.

+ info
Del 28 agost 2019 al 22 setembre 2019
dimecres a dissabte, a les 21.00 h
diumenge, a les 19.00 h
Teatre Tantarantana
www.barcelona.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...