28 de setembre 2019

Tast de vi i dansa a Can Miracle




La companyia Dans Invitro porta de nou l'espectacle D.O. a Mataró

Can Miracle acull durant aquest cap de setmana l'espectacle 'D.O. Tast de vi i dansa', un viatge a través dels sentits que combina dansa, teatre i poesia visual protagonitzada per quatre dones (Cristina Castellà, Marta Dalmau, Bárbara Martín i Patri Mas) amb diferents personalitats, i que succeeix durant un tast de diferents vins.

La proposta vol despertar en els espectadors i espectadores tots els sentits: olor, gust, tacte, oïda i vista, i crear una atmosfera on connectar amb sensacions, records, emocions i l'humor. L'espectacle també vol posar en valor espais únics i especials. En aquesta ocasió, el mas Can Miracle, a l'Antiga casa Can Cabot. La finca és una petita masia que data del 1889 i se situa en un bell paratge de bosc i vinyes velles amb vistes al mar; l'antic epicentre de la producció vinícola de Mataró.

+ info
Quan? Dissabte i diumenge a les 19.50 h
On? Can Miracle es troba al número 26 del Veïnat de Valldeix, a l'antiga casa Can Cabot, a prop del Centre Atlètic Laietània.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...