30 de setembre 2019

Tret de sortida a la temporada de teatre a Mataró




La Sala Cabanyes i el Teatre Monumental aixequen el teló el 5 d'octubre i el 27 de setembre, respectivament

Dos dels equipaments culturals més importants de Mataró ja ho tenen tot a punt per aixecar el teló. Parlem de la Sala Cabanyes i el Teatre Monumental, que arrenquen nova temporada el 5 d'octubre i el 27 de setembre, respectivament.

Sis muntatges a la Sala Cabanyes
El teatre mataroní ha posat a la venda un abonament perquè els espectadors puguin gaudir de sis muntatges per 70 euros. El primer de tots, "Capvespre al jardí", dirigit per Jordi Gironés, s'estrenarà dissabte 5 d'octubre. Després d'aquesta obra, la Sala carregarà attrezzo i vestuari per aterrar a Can Gassol. Allà tindrà lloc la representació de "Litus", sota les ordres del mataroní Pere Vázquez.
Amb l'arribada del fred, tornaran els tradicionals Pastorets de Mataró, dirigits per tercer any consecutiu per Marc Molina. L'espectacle nadalenc per excel·lència serà també el primer muntatge que es farà a l'escenari de la Sala, després de la renovació del terra que s'ha realitzat aquest estiu.
Amb l'arribada de 2020, i durant el mes de febrer, està previst que s'estreni "Bona nit, mare", de Santi Clavell, a l'Espai Saleta. Al llarg de març i abril, per la seva banda, arribarà el torn de la popular comèdia d'embolics "Pel davant i pel darrere", dirigida per Josep Maria Rabassa. Posteriorment, Enric Lucena tornarà a trepitjar l'equipament mataroní amb "Un Déu salvatge".
Finalment, l’espectacle de les Fires, un dels moments més assenyalats del calendari teatral a la ciutat, serà el musical “Mary Poppins”, de gran èxit al West End londinenc, dirigit en aquest cas per Antoni Blanch.

Quant al Teatre Monumental,  l'obra que farà els honors de la nova temporada és "Jerusalem", dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Pere Arquillué. Hi ha programades dues representacions: divendres 27 i dissabte 28 de setembre a les 20.30 hores.   

+ info
tot mataro

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...