27 de novembre 2019

Els Pastorets del Centre Sant Pere




Gespa presenta... “Els Pastorets”

Enguany, de nou, l' adaptació musical del text de Josep M. Folch i Torres sota la direcció de Mª Cruz Gómez.
Direcció musical: Olga Vizuete

Nadal. Temps de família, d'amor, de grans menjars. Temps de riures, de cançons, de tradicions. Una d'elles, la representació de Els Pastorets, que es remunta a l'època medieval. A final del s. XIX tornen a resorgir amb força gràcies al Renaizement de la llengua i cultura catalana.

Nosaltres hem agafat el text d'en Folch i Torres i n'hem fet una adaptació musical. No us perdeu als pastors, àngels, dimonis i resta de personatges, cantant i ballant en una història tan antiga com tradicional. Acompanyem als rabadans en un somni, quasi real, de l'Adveniment de l'Infant Jesús.

+info
Atenció 4 representacions amb nous horaris!
21 de desembre a les 18h.
22 de desembre a les 18h.
28 de desembre a les 18h.
29 de desembre a les 18h.
Socis 6€  /  No socis 10€  /  Infantil fins a 15 anys 5€
Les entrades es poden reservar anticipadament a la consergeria del Centre des de dues setmanes abans de la representació (presencialment, per telèfon al 932682509 o per correu electrònic a consergeria@centresantpere.com)
Les entrades reservades es podran retirar fins a un quart d’hora abans de l’inici de l’obra. Passat aquest temps es posaran a la venda fins a completar l’aforament de la sala.
Centre Sant Pere Apòstol
Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona
T. 932682509
centresantpere

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...