25 de novembre 2019

Un centenar d’artistes preparen ‘Nit de Sant Joan’




El Grup Atra de Salut Men­tal Gràcia pre­para per dilluns vinent a la tarda (diu­menge també s’obre al públic l’assaig gene­ral) al Cer­cle de Gràcia una nova versió de Nit de Sant Joan, el mític musi­cal de Dagoll Dagom amb música de Sisa. Seran un cen­te­nar de per­so­nes entre actors (30), coral (20) cos de ball (7), orques­tra (10), i equip artístic i tècnic (l’esce­no­gra­fia s’ha rea­lit­zat a Ser­vei Pre­la­bo­ral Salut Men­tal Gràcia, amb el suport del escenògrafs Cas­tells i Pla­nas) que com­ple­ta­ran un pro­jecte que s’ha allar­gat uns cinc anys. Joan Lluís Bozzo iro­nit­zava ahir que, dar­rere del Liceu, seria el repar­ti­ment més ele­vat a Bar­ce­lona.

Si el car­tell l’ha ela­bo­rat des­in­te­res­sa­da­ment Pilarín Bayés, Oriol Genís figura dins del repar­ti­ment i Mont Plans (que ja va inter­ve­nir en l’ante­rior mun­tatge del grup sobre l’uni­vers de La Trinca) ha donat un cop de suport des de fora de l’esce­nari. Òscar Cas­tellví, impul­sor del pro­jecte, cele­bra que entre tots hagin estat capaços de mun­tar una com­pa­nyia de tea­tre. Els intèrprets, que han rela­ti­vit­zat les seves dolències de salut men­tal, durant aquest tre­ball, dema­nen “no volem com­passió, si no res­pecte”.

+info

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...