17 d’abril 2020

El Mago Pop aplaça la seva marxa a Broadway




Des del passat 12 de març, dia en que es van decretar les primeres mesures en relació al Covid19, el Victòria ha hagut de suspendre vora 50 funcions de l’espectacle Nada Es Imposible.

Un equip de més de 40 persones està, incansablement, canviant les localitats als espectadors que heu estat afectats. Una feina titànica que volem agrair immensament al nostre equip de professionals: sense ells hagués estat impossible. Però també volem agrair la paciència, l’estima i el coratge que tots els espectadors ens esteu demostrant dia a dia. Son moments que recordarem sempre.

Per aquest motiu, l’equip d’ El Mago Pop i el Victòria hem pres la decisió conjunta d’aplaçar la nostra estança a Broadway d’aquest estiu per poder-nos quedar aquí, a Barcelona, amb vosaltres. Farem tantes funcions com sigui necessari per poder oferir l’espectacle a tothom qui no hagi pogut veure’l i per aquells que vulgueu repetir. A més a més, anunciem, amb il·lusió, que continuarem la propera temporada també a la ciutat comtal per a seguir oferint il·lusió que sempre és necessària i en els dies que vindran, encara més.
Ara més que mai treballarem per a què, tots plegats, gaudim un viatge per l’extraordinari i deixem de banda la realitat per traslladar-nos en un espectacle ple de sorpreses i emoció.

Gràcies i esperem reobrir les portes del Victòria ben aviat per veure’ns!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...