29 de setembre 2020

Més de 20 espectacles per als mesos de novembre i desembre!

 

L'equip del Kursaal i del Galliner ja tenim a punt la programació per als mesos de novembre i desembre amb una vintena d'espectacles i mica en mica ens anem adaptant a la situació que ens toca viure.
Demà divendres, 25 de setembre, a partir de les 11h del matí es posaran a la venda, a taquilles i per internet, les entrades d’una programació pensada per a tots els gustos amb música, teatre, òpera, espectacles per a públic familiar...
Treballem per oferir espectacles en directe, treballem per fer del teatre un espai de cultura segura. Entre tots seguirem aplaudint!
La programació també inclou espectacles que es van ajornar el primer semestre per l’aturada arran de la Covid19, i es concentrarà en gran part a la sala gran i la sala petita del Kursaal, que mantindran la reducció de l’aforament i totes les mesures sanitàries vigents.
Espectacles a la venda a partir de demà, divendres 25 de setembre*
*Les entrades es podran comprar per internet a www.kursaal.cat i a les taquilles, d’11h a 13h i de 18h a 21h de dimarts a dissabte. Les entrades per 'Rey Lear', 'Viejo Amigo Cicerón', El Kanka, Dani Nel·lo i La Principal de la Bisbal ja són a la venda.
 
+ info – publicat per
kursaal.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...