20 de setembre 2020

Nova programació setembre – desembre de 2020 a Badalona




Tens ganes de tornar al teatre?
Per fi, ja torna el teatre a Badalona! I amb una programació carregada d'espectacles de teatre, música, dansa i, fins i tot, de circ, que esperem que us entusiasmin tant com a nosaltres i retornem, així, als teatres, tot el caliu que els ha mancat en els darrers mesos.
Volem compartir amb vosaltres el llibret d'aquesta nova programació Setembre-Desembre 2020, on hi podreu trobar tant espectacles ajornats de la temporada anterior a causa de l'aturada per la Covid-19, així com noves propostes amb un fort accent de proximitat km0.
El tret de sortida el tindrem el pròxim divendres 25 de setembre amb l'obra, recuperada de la temporada passada, Eva contra Eva, amb Emma Vilarassau i, seguirem, el següent divendres, 2 d'octubre, amb la també recuperada Un dia qualsevol, la comèdia d'Oriol Tarrasón. I, a partir d'aquí, ja us deixem que investigueu vosaltres dins el llibret que us podeu descarregar aquí sota...!
Us volem recordar que, un any més, el Teatre Zorrilla acollirà la nova edició del Festival FILMETS del 16 al 25 d'octubre. No obstant, aquest any, l'edició es presenta en format presencial i en línia, així que els dies que no hi hagi projeccions presencials el podreu seguir en línia a www.festivalfilmets.cat

Descarrega programa
mcusercontent.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...