23 d’octubre 2020

TEATRE I DANSA PER A PÚBLIC FAMILIAR, AQUEST CAP DE SETMANA AL CIRVIANUM

Doble proposta aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum, amb 'Ambre', teatre d'una companyia osonenca, divendres; i 'Desgel', un espectacle familiar de dansa, diumenge.
 
Per començar, divendres a les 9 del vespre, es posarà en escena l'obra 'Ambre' de Cosmogonia Teatre. En aquest muntatge, original del dramaturg Josep Maria Diéguez, que també n'és el director, es planteja la controvèrsia dels conflictes personals i familiars per motius polítics. I de les informacions que circulen sobre suspensions a Catalunya d'àpats de família per evitar discusions per discrepàncies polítiques, especialment en els darrers tres anys, arran d'una societat fraccionada en dues meitats.
 
'Ambre' forma part de la iniciativa Teatres d'Osona, que impulsen l’Auditori Teatre de Calldetenes, el teatre L’Atlàntida de Vic i el teatre Cirvianum, amb l'objectiu de la promoció i difusió de programacions professionals estables d’arts escèniques i de la creació escènica a Osona.
 
D'altra banda, diumenge a les 6 de la tarda, la companyia valenciana La Coja Dansa presentarà l'espectacle de dansa, per a públic familiar, 'Desgel', amb direcció de Tatiana Clavel i coreografia d'Olga Clavel i Santi de la Fuente.
 
'Desgel' parla de com l’ésser humà provoca, de vegades sense voler, canvis molt greus per l’ecosistema i els seus habitants. La Gran Ciutat de la Costa és la metàfora de totes les ciutats del món on la contaminació i l’emissió de CO2 provoquen l’escalfament global. Al Pol Nord encara viuen dins d’un ecosistema verge, però les conseqüències de l’escalfament comencen a arribar. La Xica Esquimal pretén ser el conjunt de totes aquestes persones que volen respectar l’entorn natural i lluiten per tal d’aconseguir-ho.
 
+ info – publicat per
ajtorello.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...