29 de novembre 2020

EL GTP GARANTEIX “ELS PASTORETS” I L’ESPECTACLE “UN CAP D’ANY A L’INFERN

 


El Grup del Teatre Principal segueix treballant per oferir “Els Pastorets Principals de Valls” i “Un Cap d’Any a l’Infern” seguint totes les mesures i recomanacions esdevingudes per la situació sanitària actual.
Tot i les dificultats derivades, els membres del Grup del Teatre Principal en una reunió telemàtica celebrada el passat diumenge 15 de novembre, van decidir seguir apostant pels seus espectacles.
L’entitat manté totes les representacions de tarda d”Els Pastorets Principals de Valls”, en suspèn la nocturna del dia 2 de gener a les 21h i avança d’horari a les 20h les dues funcions d’”Un Cap d’Any a l’Infern”.
Els canvis horaris s’han realitzat per tal de respectar el toc de queda i garantir el retorn a casa dels espectadors.
Malgrat la modificació horària, ”Un Cap d’Any a l’Infern” mantindrà, en horari diferent, el ritual de Cap d’Any, amb les tradicionals campanades i cotilló.
Tots dos espectacles es realitzaran seguint les mesures de protecció per a una Cultura Segura, amb aforaments al 50%, seients alterns, registre d’espectadors, mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic i entrades i sortides esglaonades.
 
+ info – publicat per
David Prats

valls.radiociutat.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...