30 de novembre 2020

EL GTP TREBALLA EN ELS PASTORETS I EN ‘UN CAP D’ANY A L”INFERN’

 


L'entitat manté totes les representacions de tarda d'Els Pastorets Principals de Valls
 
L’entitat suspèn la sessió nocturna del dia 2 de gener d’Els Pastorets
 
El Grup del Teatre Principal reunit de forma telemàtica el passat diumenge 15 de novembre, ha pres una sèrie de decisions per adaptar-se a les restriccions i a les noves mesures de prevenció, amb la voluntat de seguir treballant per poder oferir els espectacles amb les màximes garanties.  Pel que fa als Pastorets, el GTP ha anunciat que queda anul·lada la sessió nocturna prevista pel dia 2 de gener a les 9 del vespre, ja que les restriccions horàries del «toc de queda» dificulten aquesta sessió. Els servei de taquilles dels Teatres de Valls es posarà en contacte amb les persones que tenen entrades d’aquesta funció perquè puguin reubicar-se en qualsevol de les 6 sessions restants. 
 
Pel que fa a l’altre espectacle que el GTP presenta per Nadal, “Un Cap d’any a l’Infern”, el GTP també ha decidit avançar l’hora de les dues funcions per tal de respectar el «toc de queda» i garantir el retorn a casa dels espectadors. D’aquesta manera, tant el dia 30 com el dia 31 de desembre, l’espectacle d’humor i musical començarà a les 20h del vespre, en comptes de les 23h, horari previst inicialment. Malgrat la modificació horària, la funció mantindrà, tot i que fora de l’horari habitual (a les 21h), el ritual de Cap d’Any amb les tradicionals campanades i cotilló, que enguany es celebraran, de manera excepcional, a mode de prèvia. En aquest cas es preveu la finalització del cabaret cap a les 21.30h, permetent que els assistents puguin fer el sopar de Cap d’Any a casa seva després d’haver vist l’espectacle. Les entrades adquirides seran vàlides pel nou horari.
 
Tots dos espectacles es realitzaran seguint les mesures de protecció per a una Cultura segura,  amb aforaments al 50%, seients alterns, registre d’espectadors, mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic i entrades i sortides esglaonades. També a l’escenari s’hi veuran reflectides les mesures que marca el PROCICAT per les activitats culturals.
 
+ info – publicat per
www.elvallenc.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...