18 de novembre 2021

El professorat de l'Institut Narcís Monturiol porta l'humor dels Pastorets a quatre escenaris de l'Alt Empordà

 

Els professors de l'Institut Narcís Monturiol de Figueres tornen als escenaris amb «Els Pastorets del Monturiol»
«Els Pastorets del Monturiol» torna a fer gira pels escenaris de l'Alt Empordà. La companyia El Submarí, formada per professorat de l'Institut Narcís Monturiol i dirigida pel professor jubilat Ernest Pibernat, actua a Cistella, el 26 de novembre; a Fortià, el 3 de desembre; a El Jardí de Figueres, el 10 de desembre, i a Navata, el 17 de desembre. Amb humor i frases eloqüents del costumari pastoril, tres dels representants de l'elenc teatral apareixen en un vídeo en el qual conviden tothom a assistir a alguna d'aquestes quatre representacions. Totes comencen a les 9 del vespre.
«Els Pastorets del Monturiol» van néixer el 2014 de la mà d'un grup de professors que, un cop acabada la jornada lectiva, es transformen en personatges de l’obra de Folch i Torres, amb retocs en el text fets per Ernest Pibernat que sempre busca relacionar-ho amb l’actualitat de cada any.

+ info – publicat per www.emporda


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...