25 de novembre 2021

Els «Pastorets», cap de cartell de la programació de finals d'any del Teatre Centre


L'entitat presenta les funcions que realitzaran les pròximes setmanes

L’Associació Teatre Centre presenta el cartell de funcions que realitzaran a l’Espai Rusiñol en aquest últim tram del 2021 i durant l’inici del 2022. Els “Pastorets” és la principal obra que faran aquest Nadal.

Abans, però, el divendres 19 de novembre, a les 19:30h, l’entitat oferirà “Hi ha violència en el patrimoni manlleuenc?” i “Visita el Museu del Ter amb ulls de dona”, unes actuacions que s’emmarquen a la jornada del 25-N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. També faran un esquetx teatral per debatre sobre el rol de les dones en la història, concretament amb el clàssic dels “Pastorets”. L’activitat serà gratuïta i cal inscriure’s al Museu del Ter, lloc on es farà l’esquetx.

El 20 de novembre, a les 21h, “Almacenados”, una peça sobre el món laboral que penetra en l’espectador amb la comicitat i la tendresa de dos personatges que busquen l’empatia recíproca davant de la inexistència d’un horitzó possible. I el 27 de novembre, a les 18h, “Vols jugar?” de La dona del sac. En Bombo i en Clap son els protagonistes del grup de música familiar La dona del sac que estrena el seu primer àlbum, un espectacle d’un univers creatiu. Aquestes dues representacions es faran a l’Espai Rusiñol.

I per Nadal, els “Pastorets”. Els dies 26 de desembre i 1, 2 i 6 de gener, cada dia a les 18h, el clàssic de Nadal d’en Folch i Torres. Una rondalla popular que torna, de moment, a la normalitat després d’un any de pandèmia. No obstant això l’entitat assegura que continuaran sent diferents, encara que no faltaran els àngels, els dimonis, els pastors o les pastores. Finalment, el 25 de desembre a les 21h, “PASTOseniors”, els veterans del “sentru” es retrobaran després de tants anys per recordar els “Pastorets” amb una representació molt especial amb actors i actrius com Antonio Anglada, Emili Jané, Miquel López, Rosa Baulenas o Xavier Boada que durant tants anys van representar els “Pastorets” de Manlleu. La venda d’entrades per a totes les funcions està activa a la pàgina web de l’Associació Teatre Centre.

+ info – publicat per elter.net

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...