23 de novembre 2021

Representació d”Els Pastorets’ de la Faràndula

 


Si alguna peça mereix el títol d’obra familiar per excel·lència a Catalunya, aquesta és, sense cap mena de dubtes, Els Pastorets. El text de Josep M. Folch i Torres torna cada Nadal a la cartellera d’infinitat de teatres i, en el cas de Sabadell, s’ha convertit en una de les cites imprescindibles per a moltes famílies al calendari de les Festes. La Joventut de la Faràndula l’ha representat de forma gairebé ininterrompuda des de 1947 i l’ha convertit en el seu buc insígnia. Cada any, milers de persones passen pel Teatre La Faràndula per recordar les aventures d’en Lluquet i en Rovelló, espantar-se amb el Satanàs i el Llucifer, riure amb en Jeremies i emocionar-se amb el naixement de l’infant Jesús.

L’alarma sanitària conseqüència del covid-19 va impedir que el muntatge es pogués representar l’any passat i aquest Nadal torna a escena, però en un format reduït per tal de poder-lo adaptar als requeriments del Procicat, que limita tant el nombre de persones que poden assajar conjuntament com el nombre d’actors i actrius que poden haver-hi simultàniament damunt l’escenari. Gorka Plans i Gerard Escudero interpreten els protagonistes del muntatge (com a Lluquet i Rovelló, respectivament), secundats per Miquel Roselló i Ferran Vidal (alternant-se en el paper de Satanàs), i Pol Moix i Pol Berch (Llucifer). El repartiment, que en condicions normals superaria el centenar d’actors i actrius, es limita en aquesta ocasió a una seixantena de persones, seleccionades entre els socis farandulers.

Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula es representaran en vuit ocasions, entre el 18 de desembre de 2021 i el 16 de gener de 2022.

Joventut de la Faràndula
Preu: De 12,00 a 15,00€
Telèfon:
93 725 23 94
+ info – publicat per
Teatre La Faràndula
c. de la República 33
Sabadell, 08202

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...