30 de gener 2022

Els Pastorets Infantils-Juvenils del Vendrell tornen aquest diumenge amb mig centenar d'actor i actrius

 


Gairebé 50 nens i nenes posaran en escena uns pastorets inèdits, basats en l’obra original de Mossèn Rossend Fortunet, El primer Nadal dels pastors

Després d’un any de parada obligada, aquest diumenge dia 30 de gener, tornaran Els Pastorets Infantils-Juvenils del Vendrell, amb una única sessió, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà. Gairebé 50 nens i nenes posaran en escena uns Pastorets inèdits, basats en l’obra original de Mossèn Rossend Fortunet, El primer Nadal dels pastors.

Vint quadres, amb una pròleg, i dues parts seguides, amb una durada total d’una hora i mitja aproximadament, escenifiquen un espectacle tradicional nadalenc,  molt especial, sensible i emotiu per la manera de fer i de ser dels actors i actrius. Cal destacar la quantitat d`efectes especials: fum alt i baix, neu artificial, trons, llamps, pirotècnia, foc real. etc. amb diferents tipus de decorats: paper, roba, tul, transparències i corporis. La part tècnica i artística és la mateixa dels Pastorets del Vendrell.

Aquest planter d’actors i actrius són el futur dels Pastorets del Vendrell, no endebades és una verdadera escola de teatre. Després de catorze anys d’aquesta experiència de representar uns Pastorets Infantils, ja es pot dir que part dels actors actuals dels Pastorets del Vendrell provenen dels Pastorets Infantils.

+ info – publicat per eixdiari.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...