28 de gener 2022

New territories: laboratori escènic internacional

 

Per primera vegada, el cicle Íntims, organitzat per cia Sargantana amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripoll, ofereix una proposta de laboratori per a professionals. Plantejada com a una extensió del cicle, un complement a la seva part pedagògica i de connexions internacionals i, a la vegada, un marc de trobada entre creadors nacionals i internacionals.

L'esdeveniment, que tindrà lloc del 7 a l’11 de març de 2022 a l’església de sant Pere de Ripoll, proposa una setmana d'interacció entre Pauline Roelants i Maarten van der Put – líders del col·lectiu United Cowboys i programadors de l'espai d'exhibició i residències Art House a Eindhoven– amb un grup de 8 creadors catalans, alguns creadors balears vinculats al C.IN.E Sineu, a més de 2 artistes de United Cowboys i 2 més de la nostra companyia, cia. Sargantana (Ripoll).


El laboratori

En aquest laboratori Maarten van der Put i Pauline Roelants desenvoluparan la seva recerca sobre la mentalitat de l'actuació, entre altres, amb taller sobre la fisicalitat com a llenguatge i mitjà de diàleg. L'objectiu és la consciència del cos en relació amb l'espai i l'energia.

Participació

Per participar en el laboratori es recomana tenir experiència en el món de les arts (qualsevol disciplina) i la voluntat d'explorar noves formes i nous enfocaments, incloses destreses i/o afinitats amb la fisicalitat i el moviment. El laboratori es desenvoluparà majoritàriament en anglès, pel qual es recomana tenir uns coneixements bàsics de l’idioma.

Cost: 60€
Formulari d'inscripció aquí!
Més informació a info@ciasargantana.cat
Diogenes garten
 
Finalitzada la residència artística a Atrium Viladecans, seguim amb el procés de recerca i creació de la peça "Diogenes garten", la tercera part de la trilogia de "The li/ea/ving project". Aviat més novetats!
Íntims Ripoll
La programació ha estat una de les nostres activitats des de fa més de 10 anys. Sempre amb la idea d'oferir un diàleg viu al públic a través de propostes honestes i personals. Aquesta línia de treball segueix a Ripoll amb el Cicle Íntims, en actiu des de 2016. Podeu veure les propostes aquí.
https://twitter.com/ciasargantana
https://www.facebook.com/companyiasargantana/
www.ciasargantana.cat
https://www.instagram.com/ciasargantana/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...