28 de març 2022

Mistela Candela Sarsuela d’Epidèmia Teatre


Tres sarsueles en una. Fresques,còmiques i rimades. Pitarra i Vidal iValenciano tornen als escenaris com aclàssics d’avui dia per fer-nos matarles penes.

Quatre actors i un músic, bevedors demistela, es fan una sarsuela d’embolicsen una sastreria: Corina espera el seupríncep blau, però sa mare planeja quees casi amb Don Mateu, antic conegutde la Sastressa; la Sastressas’encaterina de Titus, promès de Maria…

Sastres, metges i lloros amaneixen elplat dins la versatilitat d’una comèdia musical.

La dramatúrgia de Mistela Candela Sarsuela es crea a partir de dues obres de FredericSoler i una d’Eduard Vidal i Valenciano, signades amb els pseudònims respectius: El punt de les dones, Si us plau per força i La gran sastressa de Midalvent.

A Epidèmia Teatre pensem que els clàssics s’han de reinterpretar i, fins i tot, reescriure.Com diu Katie Mitchell, “una cultura sana tiene que enfrentarse los clásicos como si sehubieran escrito hoy en día”. Per això ens hem pres moltes llicències: hem canviatversos originals, hem retallat monòlegs, hem afegit versos d’altres obres, ens hemallunyat de l’estètica tradicional de les sarsueles, i hem revisat el paper de lesdones per empoderar-les.

+ info – publicat per https://teatreprincipal.cat
Diumenge, 27 Març
19:00
Teatre Principal d’Arenys de Mar
12€ (Consulta descomptes)
1H. 30 MIN.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...