28 d’abril 2022

Tres propostes punyents d'artistes EMERGENTS

 

Tres propostes punyents d'intèrprets emergents
Eòlia Escena Emergent és una aposta d'Eòlia i+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l'àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l'alumnat d’Eòlia.
Monumental
I si una plaça de braus s'hagués convertit en el Teatre Nacional de Catalunya?
de MARTÍ TORRAS MAYNERIS
i PACO MIR

amb ALBA CASTELLVÍ, PATRICK GANNON, RUBÉN LUNARES, NATÀLIA MAS, MARTA PENYA, CRISTINA PRATS i GUILLERMO VERNAL
Del 28 d'abril a l'1 de maig de 2022
De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h
El 2012, un cop aprovada la polèmica llei antitaurina que prohibia les curses de braus a Catalunya, sorgeix la idea de convertir la Plaça Monumental de Barcelona en un nou equipament per al Teatre Nacional de Catalunya. La presentació d’aquest avantprojecte se celebra en petit comitè amb alguns prohoms del món cultural barceloní. L’endemà, no obstant això, ja no se’n sap res més, i per alguna estranya raó el projecte queda enterrat i silenciat.

Deu anys més tard, una jove companyia de teatre decideix aclarir en un nou espectacle què va passar en aquell acte, fent una reconstrucció dels fets i traient a la llum el gran escàndol que va suposar la festa de presentació del projecte cultural a La Monumental.
Descompte especial a 14€ per a subscriptors del butlletí amb el codi:
EEE2122
Punk is dad
Un grup de punk dels vuitanta i un grup de trap actual s'enfronten a un mateix abisme existencial en dues èpoques diferents
de CARLA TORRES CASANOVAS
i LA LLORERÍA

amb MARTA ABELLÁN, LAIA ARAGALL, ANNA CASTELLS, JAUME LL FALCÓ, FRANZINA PEGENAUTE, ANNA POLAN, JANA SERRA I JING ZHU
Del 5 al 8 de maig de 2022
De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h
Als anys vuitanta, uns joves assagen amb el seu grup de punk al mateix garatge on, quaranta anys més tard, en l’actualitat, quatre joves decideixen començar en el món del trap i el reggaeton. Mentre les bandes evolucionen en el seu camí cap a l’èxit, els personatges miren de fugir de la crua realitat que els ha tocat viure, on el somni d’una vida millor sembla escapar-se de les seves mans.

Aquells que als anys vuitanta pensaven que la societat havia tocat fons no podien imaginar que, quaranta anys més tard, els seus fills es veurien empesos al mateix abisme existencial del no future i que l’esperit punk tornaria a revifar amb força com una manera contestatària, absurda i irreverent d’aferrar-se a la vida.
Descompte especial a 14€ per a subscriptors del butlletí amb el codi:
EEE2122
He llegit i accepto les condicions d'ús
Una dramèdia del món de la censura, la banalitat i les xarxes socials
d'ISRAEL SOLÀ i LA SIMFOROSA

amb LÜA BRUSTENGA, CLÀUDIA CHAVARRIA, MARIA FERRER, CHRISTIAN LUJÁN, MARTA MONROY, ANNA MONTENEGRO, MARIA PONCE I VIA, AINARA ROLÍNDEZ I ALBA ROMERO
Del 12 al 15 de maig de 2022
De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h
Estimat usuari, la seva publicació ha estat denunciada, bloquejada i eliminada amb èxit a causa del contingut de caràcter sexual explícit d’aquesta. Un seguit de seguidors/es anònims/es amb la pell molt fina s’han sentit ofesos/es i/o violentats/des amb el tros de mugró que li surt del biquini. C. Tangana no té aquest problema, és veritat, però això és degut al fet que l’algoritme no reconeix un mugró masculí com quelcom denunciable. Des del nostre equip oficialment li demanem que acati les bases legals respecte a les publicacions. Extraoficialment, li recomanem que es deixi de depilar el pèl dels mugrons, potser així passaran pels de Sergio Ramos.

He llegit i accepto les condicions d’ús és una reflexió sobre la banalitat. Un elogi del consol que pot oferir als nostres cervells i als nostres cossos. Però també una advertència sobre l’addició que pot crear i el cost del seu ús com a societat.
Descompte especial a 14€ per a subscriptors del butlletí amb el codi:
EEE2122
PROPERAMENT AL TEATREÒLIA
TORNA!
LA CRUA REALITAT
OSCAR MOLINA / RAFA VALERO

18/06/22 - 19/06/22
Projecte sensible amb la inclusió social i el medi ambient.
Teatre Eòlia | Carrer Bailèn, 23933 192 397 Barcelona, 08010 España

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...