30 de juny 2022

Arriba el Grec: dansa, titelles i circ

 

Família!

Ja ha arribat l'estiu i a Barcelona és sinònim de teatre. El Grec arriba al SAT! amb propostes de dansatitetelles circ per a públics diversos. Nosaltres estem a punt. I vosaltres?

*Voleu veure més d'un espectacle? Aprofiteu l'abonament i aconseguiu un preu especial!
IMPERFECT
Cia. La Baldufa & Sol Picó
6 i 7 de juliol, 18:30 h
Dansa teatre. A partir de 10 anys

La Baldufa Teatre s’endinsa en el món de la dansa contemporània de la mà de la millor professora possible: Sol Picó. Una reflexió sobre les pròpies limitacions i sobre la bellsa no convencional.  
LA GATA QUE VOLIA CANVIAR LA HISTÒRIA
Cia. Thomas Noone Dance
{ estrena }
13 i 14 de juliol, 18:30 h
Dansa. A partir de 6 anys

Dansa i uns titelles exhuberants per narrar la història de la convivència entre una gata, un mussol, un llangardaix i un ratolí. Una reflexió sobre la confiança, la lleialtat i la importància de la col·laboració, basada en una fàbula hindú. 
BOIRA
Cia. Voël
{ estrena }
20 i 21 de juliol, 18:30 h
Circ

Una proposta poètica i onírica que, mitjançant el circ i la música en directe, ens convida a reflexionar sobre les conductes afectives modernes. Llaços eteris connecten unes vides amb unes altres. Què ens porta a triar un camí o un altre? Què ens uneix a qui? On? Per què?
Twitter
Facebook
Website
Instagram


Copyright © 2019 SAT! Sant Andreu Teatre, All rights reserved.

SAT! Teatre | C/ Neopàtria 54 | Barcelona, 08030 | T. 933 457 930

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...