01 d’octubre 2022

Galetes i jocs per començar la tardor

 

Hola, família!
Comencem la tardor amb una deliciosa proposta de titelles i magnífiques notícies per assaborir-la! Després d'un forçat parèntesi pandèmic, tornen els jocs al vestíbul! 
Galetes de formatge
Cia. Txo Titelles

1, 2, 8, 9, 12, 15, 16 d'octubre
Ds. 17.30h i Dg. i festu: 12h i 17.30h

Titelles. A partir de 3 anys

> Un preciós titella de mida humana ens farà reflexionar sobre l'empatia i l'amistat
“Galetes de formatge és d’aquestes obres que conquereixen l’atenció i els sentiments del públic; gràcies a una suma de qualitats que van des de la bona producció, a un humor subtil i delicat; una banda sonora senzilla i creïble, i a una mestria titellaire en la factura dels mateixos titelles.”
Toni Rumbau, Putxinel·li
Més info i entrades
I abans de la funció... Recuperem els jocs al vestíbul! 🎉🎉
Gràcies a la col·laboració amb la veïna botiga de jocs La Maquinària, trobareu una proposta de jocs al vestíbul que ens farà l'espera d'allò més entretinguda! 
Voleu guanyar el joc A Flote, de la marca Haba?
Totes les famílies que compreu entrada anticipada per Galetes de formatge i esteu susbrites al butlletí del SAT!, entrareu a un sorteig del joc A flote, d'Haba, cortesia de La Maquinària i la distribuïdora de jocs Oldteddys. No us oblideu de seguir @bcnlamaquinaria i @oldteddys a Instagram! :) 
Twitter
Facebook
Website
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...