21 d’octubre 2022

Últims espectacles d'aquest octubre

 

Hola ANTONI! 
Com va aquest mes d'octubre? També tens la sensació que la tardor es resisteix a acabar de sortir d'on sigui que s'amagui?
El món a fora sembla no tocar-hi gaire, encara que no només pel clima, però no entrarem en fangars... El cas és que al Cirvianum t'oferim l'oportunitat de refugiar-te ni que sigui per una estona, si ho vols, per riure o si ho prefereixes per reflexionar sobre les coses que passen a fora.

Aquestes són les propostes escèniques per aquest final de mes:

 
Dissabte 22 d'octubre
Eduard Buch i Sara Espígul pugen a l'escenari del Cirvianum per presentar-nos MONOPOLI, una comèdia dramàtica sobre el capitalisme, el valor de l'individu, els límits de la llibertat i les relacions humanes.
Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020. 

Diumenge 23 d'octubre
La companyia balear La Mecànica ens proposa LES PETITES COSES, un espectacle entremaliat, fresc i inspirador que es pregunta quin lloc ocupa la infància i com va ser que, un dia, els adults vàrem deixar de jugar.
I abans no celebrem la castanyada, dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre, la Cani-Go! i Les TrèsFou ens presentaran el seu nou espectacle LA NIT DEL RITUAL, per explicar-nos, amb molt d'humor i irreverència, l'origen del ritual del Pullassu amb què s'inicia el Carnaval de Terra Endins.

Consulta TOTA LA PROGRAMACIÓ i recorda que disposes dels descomptes dels abonaments: des del 25%, per a tan sols dos espectacles, i fins el 50%, per la compra d'entrades per a 6 o més espectacles. No badis i FES-TE L'ABONAMENT!

Abona't al teatre, abona't a les emocions!
Ens veiem entre butaques?

Salut i Cultura!
Website
Facebook
Instagram
Twitter
Email
© 2021 Ajuntament de Torelló. Tots els drets reservats

Teatre Cirvianum
Plaça Nova, 11 · 08570 Torelló
cirvianum@ajtorello.cat

Boletín Artezblai: nº 1095

  BOLETÍN DE NOTICIAS nº 1095 06/02/23  ‍ ESTRENOS‍ 'Hemingway', una obra que indaga en la parte humana del autor de 'Fiesta...