08 de gener 2002

Les entrades per als Pastorets de Mataró, gairebé esgotades per a les representacions que queden


8 de gener de 2002

Es posaran en escena sis vegades més fins a mitjan febrer


Mataró

Les entrades per a les sis representacions que queden dels Pastorets de Mataró, a la Sala Cabañes, estan a punt d'esgotar-se. Ja s'han venut totes les localitats de la platea, i part de les de l'amfiteatre. De del dia de Sant Esteve, hi ha anat gent des d'Igualada, la Garriga, Tarragona, Palma de Mallorca i València per veure l'espectacle, que es tornarà a representar els dies 13, 20 i 27 de gener, i 3, 10 i 17 de febrer.
+ Dos actors dels Pastorets de Mataró, en plena representació a la Sala Cabañes.

Foto: MÒNICA BERNABÉ.

La valoració no podia ser millor. La procedència i els llocs tan diferents des d'on ha vingut gent per veure els Pastorets de Mataró aquest Nadal parlen per ells mateixos. Entre el públic, hi ha hagut un grup de russos, un altre de seminaristes i, fins i tot, 90 religioses franciscanes de Catalunya, la resta de l'Estat i Sud-amèrica, que estaven fent una trobada internacional a Tiana. Per a les representacions que queden fins mitjan febrer, les previsions són igual de satisfactòries. Ja s'han organitzat set autocars des de la Cellera de Ter (Girona), Sant Feliu de Pallerols, Besalú, l'Ordal, la Bisbal, el Masnou i Calella, i les entrades ja estan gairebé esgotades. El director dels Pastorets d'aquest any, Josep Maria de Ramon, considera que l'espectacle que mou 342 actors professionals i amateurs ha millorat la «potència musical» i els efectes especials respecte al Nadal passat. L'escenografia compta amb 42 decorats que es pugen i es baixen durant la representació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...