01 de juny 2014

Temporada Alta anuncia els primers noms de la programació musical del festival d'enguany



publicat per

Comença el període d'inscripció per a les persones interessades en participar en l'equip de voluntaris del Festival


Temporada Alta posarà a la venda el proper dilluns 2 de juny, a les 10h, les entrades dels 6 primers concerts i espectacles de l’edició d’enguany. La programació complerta, amb el detall de les companyies internacionals del programa d’arts escèniques i la resta de concerts, es donarà a conèixer el proper 4 de setembre.
El Festival de Tardor de Catalunya 2014, que se celebrarà d’octubre a desembre, presentarà Granada, el nou espectacle de Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernández Miró part del procés de creació del qual s’ha fet al Teatre de Salt. També comptarà amb els concerts de Dulce Pontes, Puertos de Abrigo, i d’Els Amics de les Arts que hi presentaran el seu darrer disc. A Temporada Alta també s’hi estrenarà el nou espectacle d’Albert Pla i Pascal Comelade.
També s’avança la venda de localitats per a dos espectacles a mig camí entre la música i el teatre: El intérprete d’Álvaro Tato, interpretat per Asier Etxeandia, considerat un dels muntatges revelació de la temporada, i l’espectacle humorístic PaGaGnini de la companyia Yllana, amb la participació del violinista Ara Malikian.
La venda anticipada es podrà fer a través del web del festival www.temporada-alta.net. De tots aquests espectacles es reservarà una part de les localitats per a la venda de paquets i abonaments que es farà el mes de setembre vinent.
Comença la inscripció per a voluntaris
D’altra banda, Temporada Alta, comença demà el període d’inscripció per a les persones interessades en formar part de l’equip de voluntaris de l’edició d’enguany. Els participants tindran l’oportunitat de conèixer com es treballa en un dels festivals d’arts escèniques amb més presència a casa nostra i que gaudeix d’un fort ressò internacional.
Els candidats podran desenvolupar diverses tasques en àmbits com la comunicació i gestió de públics, la fotografia i vídeo, l’organització dels teatres i espais o la producció i tècnica. L’equip del festival guiarà els voluntaris en l’execució de la feina per tal que l’estada a Temporada Alta esdevingui una etapa profitosa de formació en la comunicació cultural i la producció d’esdeveniments. En l’edició anterior, l’ajuda dels més de 30 voluntaris va contribuir enormement al bon funcionament del festival.
El procés de selecció dels candidats culminarà el dia 10 de juliol. Alguns dels escollits començaran el voluntariat pocs dies després d’aquesta data però la majoria iniciaran les tasques de col·laboració l’1 de setembre. Els interessats poden inscriure’s al web del festival. La data límit per apuntar-se al voluntariat és el 25 de juny.
L’edició anterior de Temporada Alta va cloure amb la visita de gairebé 48.000 espectadors, la xifra més alta en els 21 anys de vida del festival. La presència de programadors internacionals continua essent un dels plats forts i l’any passat s’hi van presentar 20 espectacles de producció estrangera. El festival també continua apostant per la innovació i la novetat de manera que el 2013 hi ha haver 35 estrenes absolutes. La voluntat del Temporada Alta 2014 és la de continuar treballant en aquesta direcció.
Podeu descarregar-vos fotografies a la sala de premsa del festival, a la carpeta de “notes de premsa” títol de l’arxiu: Fotos Avanç Programació TA14

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...