30 de maig 2021

Torna la Mostra de Grups Infantils de Teatre

 

 

La XVII edició se celebrarà el pròxim 5 de juny al Casal de Fals (Fonollosa) amb una vintena de menuts dalt de l’escenari
 
Després d’un any d’aturada obligada per la pandèmia, els més menuts tornen a pujar a escenari amb la XVII Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya. La cita és el pròxim 5 de juny al Casal de Fals (Fonollosa, carrer de les Escoles, s/n).
 
Es tracta d’una activitat organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que vol incentivar els més petits a participar en grups no professionals de teatre i, d’aquesta manera, assegurar la continuïtat d’aquest moviment associatiu. En l’edició d’enguany, i donades les restriccions per la pandèmia i que el curs 2020 va estar aturat, hi participaran una vintena de nens i nenes, una xifra sensiblement menor a l’habitual. Amb tot, la diversió està assegurada amb un programa que arrencarà a les 10 h amb l’arribada dels actors i un esmorzar amb coca, xocolata i fruita per a tothom.
 
El tret de sortida de la mostra el donarà l’espectacle Alicia en el món de les Meravelles, a càrrec del grup La Tribu Teatre, d'Olesa de Bonesvalls. A continuació es projectarà El teatre de l'escola, a càrrec de l'Agrupació Sant Jordi de Fonollosa. Després d’una estona d’esbarjo per als infants, pujarà a l’escenari l’obra Un aniversari molt divertit, a càrrec del grup Segle XX, de Sant Fost de Campsentelles. Després hi haurà actuació musical dels nens i nenes de Fals i dinar de germanor.  En la represa de la tarda, tornada al Casal de Fals per assistir a l’espectacle L'Atrapasomnis, a càrrec del grup Deixalles '81, de Sant Feliu de Codines. I la jornada acabarà amb una actuació musical i el lliurament de records als participants.
 
Per assistir de públic cal que us inscriviu enviant un correu a inscripcionsfals@gmail.com o trucant al 652 028 931
 
+ info – publicat per
tornaveu.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...