13 de maig 2021

ELS PASTORETS DE L'ESPLUGA S'INTEGREN A LA JUNTA DE LA COORDINADORA DE PASTORETS DE CATALUNYA

 


Àngel Tierz serà el tresorer de la nova gestora coordinada pel surienc Josep Peramiquel
La Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha renovat la seva junta directiva després de l'assemblea general ordinària telemàtica celebrada el passat 29 d'abril de 2021. Per primera vegada els Pastorets de l'Espluga de Francolí, del grup Tratea Teatre del Casal, hi tindran un representant: Àngel Tierz, des de fa un any i mig coordinador dels Pastorets de l'Espluga, on durant dues dècades ha representat el paper de Getsè. Tierz serà tresorer de la nova gestora liderada per Josep Peramiquel (Súria, 1961), que ha estat nomenat nou coordinador general en substitució de Lleonard del Río, coordinador general els últims set anys. A l'assemblea van participar-hi 26 associacions o grups de Pastorets de tot el país.
 
La nova junta té representants de Súria, Cardona, Balsareny, Sabadell, Igualada, Mataró, l'Ametlla de Merola, Navarcles, Berga, Vilanova i la Geltrú, Girona, Manresa i des d'ara també l'Espluga de Francolí, essent l'únic municipi del Camp de Tarragona que assumeix aquesta responsabilitat. Cal recordar que l'Espluga també té representant a la junta de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, de la qual l'espluguina Núria Giné n'és també la tresorera, situant així el municipi en la màxima responsabilitat a nivell de país pel que a fa a les dues grans tradicions nadalenques espluguines.
 
+ info – publicat per
Àngels Tierz -parlant als micròfons- a la presentacio del IV Congrés de Pastorets_Arxiu
www.novaconca.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...