21 de juny 2021

El Kursaal presenta el nou Toc de Teatre que posarà a la venda el proper setembre

 


"53 diumenges", "Filumena Marturano", "Travy" i "Canto jo i la muntanya balla" són les obres incloses a l'abonament
 
La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà la propera temporada un nou abonament del Toc de Teatre que inclourà quatre grans muntatges entre els mesos de setembre i desembre: la comèdia 53 diumenges de Cesc Gay (25 i 26 de setembre), Filumena Marturano d'Eduardo de Filippo (23 i 24 d'octubre), Travy de Pau Matas i Oriol Pla (20 i 21 de novembre), i l'adaptació de la novel·la d'Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla (11 i 12 de desembre).
 
L'abonament es posarà a la venda el dissabte, 4 de setembre a partir de les 10 h, tant a les taquilles del Kursaal, com per internet. El preu de l'abonament serà de 76 euros. I cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte en el cas de 53 diumenges i Filumena Marturano, que costaran 28 euros. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins de l'abonament, també es podran comprar el mateix dissabte, 4 de setembre, però una hora més tard, a partir de les 11 h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar l'abonament, com per les entrades soles.
 
Obrirà el Toc el 25 i 26 de setembre 53 diumenges, una comèdia de Cesc Gay que interpreta Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca. La història de tres germans que han quedat per sopar i parlar del seu pare que ja es fa gran. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes.
 
La segona obra del Toc serà Filumena Marturano d'Eduardo de Filippo en un muntatge de La Perla 29 dirigit per Oriol Broggi, que encapçala Clara Segura i que es podrà veure els dies 23 i 24 d'octubre; una comèdia amb un retrat a la napolitana en què l'estima es posa a prova i ens recorda que l'amor, de vegades, rebota en direccions oposades.
 
Els dies 20 i 21 de novembre es podrà veure Travy de Pau Matas i Oriol Pla, un homenatge a les famílies de teatre i circ, en què Oriol Pla dirigeix un espectacle de clowns on hi actua amb la seva germana i els seus pares. Una trobada familiar atípica, hilarant i alhora commovedora.
 
L'última obra del Toc de Teatre serà l'11 i 12 de desembre amb Canto jo i la muntanya balla, l'adaptació teatral de la novel·la d'Irene Solà que dirigeix Guillem Albà i Joan Arqué en un muntatge amb dramatúrgia de Clàudia Cedó i música de Judit Neddermann, que ens farà gaudir d'un text màgic on podrem veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.
 
De totes quatre obres se n'ha programat una doble funció: dissabte a les 20 h, i diumenge a les 18h, a la sala gran del Kursaal.
 
Seguint en tot moment les mesures aprovades per les autoritats sanitàries, els espectacles es posaran a la venda amb reducció d'aforament corresponent, i pendents dels canvis que hi pugui haver, derivats de les restriccions preses en funció de l'evolució de la pandèmia.
 
+ info – publicat per
www.naciodigital.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...