21 de febrer 2022

El TAG fa 20 anys i...

 

Email
Website
Twitter
Instagram
Facebook
#TAG20ANYS

Estem de celebració! 🥳

Avui es compleixen 20 anys del dia que el Teatre Auditori de Granollers va obrir les portes al públic per primera vegada amb l'estrena de l'espectacle Ricardo y Elena de Carlos Santos, el 15 de febrer de 2002.
S’aixecava el teló per primera vegada d’un equipament que, 20 anys després, ha vist seure a les seves butaques a més de 640.000 espectadors/es.

I tu, si si tu, ets part important d'aquest 20è aniversari! Perquè sense el públic la nostra feina no tindria sentit. 🥰
Hem preparat moltes sorpreses que volem compartir al teu costat per celebrar aquestes dues dècades tan intenses.  

Preparat/da? 
ENQUESTA DEL 20è AMB PREMI! 
Et demanem 5 minuts per respondre aquesta enquesta que ens ajudarà a millorar i a sobre com has viscut aquests 20 anys del teatre. 
Si hi participes podràs guanyar del sorteig (que farem a mitjans de març) dels 20 lots d'entrades, vals i regals de les associacions de comerç de Granollers que també s'han sumat a la festa. 
Vull participar a l'enquesta!
VINE AL TEATRE A CELEBRAR-HO AMB ELS ARTISTES!
FINAL DE PARTIDA 
19 de febrer - 20 h
Abans de fer temporada a Barcelona tens la GRAN oportunitat de veure aquests actorassos: Jordi Bosch, Jordi Boixaderas, Jordi Bonacolocha i Margarida Minguillón interpretant a Beckett. 
Més informació Entrades
FORTUNATA Y BENITO
20 de febrer - 19h

Fortunata y Benito és un  homenatge als personatges femenins de Galdós. LaJoven presenta aquesta clàssic portat al Madrid actual.  Més informació - Entrades
RÈQUIEM DE MOZART
25 de febrer - 20h

La coreògrafa Maria Rovira presenta el Rèquiem de Mozart, amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor de Cambra de Granollers. Més informació Entrades
SABIES QUE...
Si compres entrades pels espectacles del mes de febrer també entraràs al sorteig de 3 abonaments per a tres espectacles d'aquesta temporada?
Anunciarem els/les guanyadors/es l'1 de març. Molta sort! 
EL GATO VERDE TAMBÉ AMB EL 20è!
Del 16 al 27 de febrer a totes les postres del restaurant hi trobareu una sorpresa i els dies del concert de Joan Dausà, Final de partida, Fortunata y Benito i Rèquiem de Mozart, el restaurant del teatre oferirà una tapa especial en motiu del 20è aniversari. La vols provar? 😋
📷 I no oblidis compartir els teus moments al teatre amb l’etiqueta #TAG20anys
Escena grAn
c/ Torras i Bages, 50. 08401 Granollers - Telèfon 93 840 51 21 -info@escenagran.cat - www.escenagran.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...