30 de setembre 2022

Un octubre carregat d'espectacles i tots els descomptes!

 


Te n'has adonat? Com si res ja gairebé hem passat el mes de setembre! Ara ja podem dir que estem situats :)
Al teatre estem, a més, preparats per encarar aquest mes d'octubre que estem a punt d'entrar i que ve carregat de propostes escèniques. Te les presentem:
Dissabte 1 d'octubre
La companyia La Metralla ens presentarà el seu nou espectacle FEM L'ÚLTIMA COPA (de Harold Pinter), que parteix del terrorisme d'Estat i la supressió i tortura sistemàtica de la dissidència política. Una obra per reflexionar i fer bellugar consciències. Atenció: seran dues funcions amb un aforament molt reduït.

Diumenge 2 d'octubre
Raquel Sans entrevistarà de manera pòstuma a BUFFALO BILL (Ramon Madaula), el primer famós de la història que recreà les escenes més èpiques de la conquesta de l'Oest amb què va reccórrer tots els EEU, Canadà i Europa. Sabrem què va passar a Barcelona?
Dissabte 8 d'octubre
SOLO LLAMÉ PARA DECIRTE QUE TE AMO és la proposta de Nelson Valente, una comèdia hilarant sobre una família molt peculiar que confirma la dita "la família no es tria".

Diumenge 9 d'octubre
A l'àlbum/concert Natural womenBETH  (veu) i LAURA ANDRÉS (piano) es troben per versionar, de manera sensible i intimista, deu cançons que les han acompanyat al llarg dels seus propis recorreguts vitals. Ens deixarem portar pel seu univers musical.
Dissabte 15 d'octubre
En el seu últim espectacle, AQUELLA BOGERIA ANOMENADA AMOR, el Grup Xarxa ens parla dels somnis, les inquietuds, els secrets i els conflictes dels adolescents. L'obra es va presentar per Festa Major i ara torna a pujar a l'escenari.

Diumenge 16 d'octubre
La companyia madrilenya Camerata Lírica ens oferirà LES NOCES DE FIGARO, una de les òperes més famoses de tots els temps i, sense dubte, l'oportunitat única per gaudir del gènere operístic a casa nostra.
Dissabte 22 d'octubre
Eduard Buch i Mar Espígul són els protagonistes de MONOPOLI, una comèdia dramàtica sobre el capitalisme. 
*Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020.

Diumenge 23 d'octubre
LES PETITES COSES, de la cia. La Mecànica (Illes Balears), és un espectacle entremaliat, fresc i inspirador que es demana pel lloc que ocupa la infància i como va ser que, un dia, els adults vàrem deixar de jugar.

 
Dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre
La Cani-Go! i Les TrèsFou presenten LA NIT DEL RITUAL, un espectacle que intentarà explicar, amb molt d'humor i irreverència , l'origen del Ritual del Pullassu, la festa d'obertura del Carnaval de Terra Endins.
I fins aquí la programació d'aquest mes d'octubre. Què t'ha semblat? A quins espectacles t'agradaria venir?

Consulta TOTA LA PROGRAMACIÓ i recorda que disposes dels descomptes dels abonaments: des del 25%, per a tan sols dos espectacles, i fins el 50%, per la compra d'entrades per a 6 o més espectacles. No badis i FES-TE L'ABONAMENT!

Abona't al teatre, abona't a les emocions!
Ens veiem entre butaques?

Salut i Cultura!
Website
Facebook
Instagram
Twitter
Email
© 2021 Ajuntament de Torelló. Tots els drets reservats

Teatre Cirvianum
Plaça Nova, 11 · 08570 Torelló
cirvianum@ajtorello.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...