05 de novembre 2001

Fan un musical en to de comèdia a Mataró per ajudar el Perú

el punt
5 novembre 2001

M.B. . Mataró

La companyia de teatre andorrana És Grata representarà el musical Company a la Sala Cabañes de Mataró el pròxim 17 de novembre per recaptar fons per al Perú.
Concretament, els guanys que s'obtinguin amb la venda de les entrades es destinaran a un projecte de cooperació de l'associació mataronina Amics del bisbe Joan Godayol, que consisteix a ampliar una granja escola del Perú i realitzar cursos de formació social i difusió dels drets humans per a la població de la zona.
El musical Company és una obra de Stephen Sondheim i Georg Furth, que es va estrenar l'any 1970 a Nova York. La companyia Teatre Lliure va fer la versió catalana la temporada 1996/97, amb Calixto Bieito a la direcció. Bieito va qualificar el musical de «clàssic amb solament 27 anys». Ara la companyia andorrana recupera aquesta obra de la mà de Joan Anton Rechi, que va treballar al costat de Bieito en la posada en escena del musical a Barcelona. A Mataró, la direcció musical serà a càrrec de Míriam Manubéns.
La idea de representar l'obra a Mataró i destinar els guanys al projecte va sorgir arran del viatge d'un dels actors del musical, Ramon Juvany, al Perú, segons ha explicat Joaquim Montserrat, membre de l'associació Amics del bisbe Joan Godayol. Allà Juvany va poder visitar el projecte de cooperació d'aquesta entitat i que, en anys anteriors, va rebre suport econòmic de l'Ajuntament de Mataró. D'altra banda, Montserrat considera que és una bona oportunitat de «contribuir en el projecte».
Company relata la història de Robert, un novaiorquès de 35 anys, solter, amb una vida amorosa desastrosa, i els seus amics, que, per contra, presumeixen de gaudir d'unes vides matrimonials perfectes. En to de comèdia, Company anirà descobrint a l'espectador que ni la vida de Robert és la més desafortunada ni la dels seus amics és el prototipus de la perfecció. El repartiment està format per tretze actors, tots andorrans

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...