14 d’abril 2020

Al Teatre Auditori de Llinars fins al Setembre




Totes les funcions de maig i juny queden cancel·lades

Esperem que us trobeu tots bé de salut. Us enyorem moltíssim.
Com bé sabeu seguim inmersos en la crisis sanitària del Covid-19 i per això hem de prendre decisions que no ens agraden gens pensant en la salut de tots.
Si tenieu entrada per alguna de les funcions de maig i juny comprada per internet: no cal que feu res: procedirem al retorn de l'import de manera online i automàtica.
Si tenieu entrada per alguna d'aquestes funcions comprada a taquilla (al TA o a l'Ajuntament): podeu acostar-vos a les taquilles del TA els dies: Dilluns 1 i Dimecres 3 de juny de 17h a 20h i Dimarts 2 i Dijous 4 de juny de 10h a 13h i procedirem a retornar-vos l'import en efectiu.
Si el que teníeu és l'abonament: seguiu llegint fins al final del mail. Us estimem.

EL Concert dels Amics de les Arts ha canviat la data pel 23 d'octubre a les 22h
L'amor venia en taxi  ha canviat les dates pel 26 i 27 de setembre.
Si la nova data us segueix anant bé, no cal que feu res. Us serveix perfectament.
Si la nova data no us va bé: envieu-nos un mail a info@teatreauditorillinars.cat i ho arreglarem.
Abonats i abonades: sou el nostre motor i és un motor imparable. Hem calculat que amb la crisis del Covid-19 heu perdut els seguents imports:
Abonats a tot: 40€ per abonament
Abonats a teatre: 20€ per abonament
Abonats a música: 10€ per abonament.
Tenim dues opcions per vosaltres:
A). Us descontarem aquest import del proper abonament (sí, tindrem una nova temporada espectacular!)
B). Us tornem aquest import de manera presencial a les taquilles del TA els dies: Dilluns 1 i Dimecres 3 de juny de 17h a 20h i Dimarts 2 i Dijous 4 de juny de 10h a 13h.
Recordeu que per qualsevol dubte ens trobeu al mail i que estarem tancats, de moment, de manera presencial fins el 26 d'abril.
Recordem amb nostàlgia i carinyu que la última funció feta va ser, precisament, la del cinquè aniversari del TA, el dia 1 de maig. La platea plena amb tots vosaltres ens vau omplir de felicitat, com aquests darrers 5 anys.
Dedicarem els propers dies a les xarxes socials a recordar els millors moments d'aquests 5 anys. Si ens voleu acompanyar a recordar-ho podeu compartir les vostres fotografies o reflexions amb l'etiqueta #TA5anys

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...