22 d’abril 2020

Les Passions catalanes xifren en mig milió d’euros les pèrdues pel coronavirus




La crisi del Covid-19 ha afectat de ple la temporada de representacions de La Passió. Just quan començaven els espectacles es van haver de suspendre. La Federació Catalana de Passions ha xifrat les pèrdues en 500.000 euros. El seu vicepresident, Jordi Carapuig, ha explicat que la principal problemàtica és que les despeses per realitzar les representacions ja estaven fetes quan es va iniciar el confinament.
Carapuig ha explicat que el departament de Cultura es va comprometre a posar en marxa un pla de rescat. Confia que les ajudes puguin arribar a temps per evitar que no desaparegui cap de les passions que es representen a Catalunya.
Carapuig creu que les passions d’Ulldecona, Vilalba dels Arcs i La Cava podran aguantar fins que arriben les ajudes. Els responsables de les tres passions ebrenques també han demanat una reunió amb la Diputació de Tarragona per demanar suport econòmic.

+ info – publicat per
Cinta Bonet 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...