19 de juny 2020

l'escenari virtual del Brossa

Us presentem el Brossa Escenari virtual, unes sessions de teatre en directe, gratuïtes, per veure a través dels vostres ordinadors i mòbils via Zoom. És una experiència diferent, sense la presencialitat que tant enyorem, però que ens permet explorar nous llenguatges teatrals. A més, això permet als creadors continuar treballant, un suport que ara és més necessari que mai i que considerem que hem de fer com a Fàbrica de Creació que som.
Les sessions són gratuïtes. Heu de reservar plaça al web.
El primer Brossa
El Primer Brossa vol retre homenatge als primers textos dramàtics de Joan Brossa que encara es van escriure al voltant de Dau al Set: en una context de postguerra dura, un grup d’artistes i intel·lectuals, entre ells Joan Brossa, actuaven amb la intenció de fer sobreviure el moviment d’avantguarda artística previ a la guerra.
Molts dels textos d’aquest moment, estan pensats per a representar-se entre amics, al saló de cases particulars… Així es van estrenar la majoria d’ells. És per això que hem cregut que col·locar-los en el nostre Escenari Virtual és un mitjà idoni: la càmera serà l’intermediari que ens permetrà entrar a casa dels actors, un pis que serà l’escenari dels següents textos: “Ahmosis I, Amenofis IV i Tutenkhamon”; “Sord-mut” i  “Esquerdes, Parracs, Enderrocs esberlant la figura” (1947).
Dramatúrgia Joan Brossa
Interpretació Xavier Torra, Martí Salvat i Cristina López
Producció Escenari Joan Brossa

Horaris Diumenge 21 de juny a les 12 h
Diumenge 28 de juny a les 19 h
Gratuït
Places limitades

#SomBrossa
Facebook
Twitter
Instagram
Website

Escenari Joan Brossa

Flassaders, 40 / Telf. Oficina 933151596

www.escenaribrossa.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...