26 de gener 2022

El Teatre de la Costa Brava ha programat 61 funcions

 


Blanes oferirà 33 esdeveniments que tindran lloc durant aquests sis primers mesos
Diumenge obre el cicle ‘El Trencanous’, del BCN City Ballet

La pro­gra­mació del Tea­tre de la Costa Brava Sud, el pro­jecte fruit de la unió dels tea­tres públics de Bla­nes i Llo­ret de Mar, arriba aquest pri­mer semes­tre del 2022 car­re­gada de fun­ci­ons i espec­ta­cles de tota mena, pre­pa­rada per com­plaure els gus­tos més eclèctics. En total, fins al pro­per mes de juny, hi ha pre­pa­rats 61 esde­ve­ni­ments, repar­tits entre Bla­nes i Llo­ret.

Pel que fa al Tea­tre de Bla­nes, 33 esde­ve­ni­ments tin­dran lloc durant aquests sis pri­mers mesos. Un total d’11 cites seran per assis­tir a un espec­ta­cle de l’escena pro­fes­si­o­nal, que arren­carà pre­ci­sa­ment diu­menge vinent, 30 de gener, amb El Tren­ca­nous, a càrrec de BCN City Ballet. En tea­tre la pri­mera cita serà el 5 de març, amb l’obra El·lipsi, a càrrec del Cicle de Tea­tre Ver­ba­tim de La Pla­neta, en què par­ti­cipa l’actriu bla­nenca Paula G. Fos­sati en l’elenc que com­par­teix amb Mireia Vallès i Judit Saula, sota la direcció del mateix autor del text, Fer­ran Joan­mi­quel. La següent peça tea­tral con­sis­tirà en una lec­tura dra­ma­tit­zada de l’obra gua­nya­dora dels pre­mis Recvll 2020, L’apre­nenta, d’Ignasi Gar­cia, que tindrà lloc el dis­sabte 12 de març. Serà el pre­ce­dent per a la gala de lliu­ra­ment dels LVIII Pre­mis Recvll 2022, que es farà al Tea­tre de Bla­nes l’endemà diu­menge a les 12 del mig­dia. Montaña rusa (23 i 24 d’abril), Garrí al forn amb com­pota de rei­neta, d’El Mirall de Bla­nes (21 i 22 de maig), i El bon poli­cia (4 de juny) com­ple­ten aquesta pro­posta. En l’apar­tat musi­cal, des­taca Els colors de Duke Elling­ton, de Mar­cel Tomàs i Cas­cai Tea­tre, que s’ofe­rirà el 10 d’abril.

Com a nove­tat, des­taca l’estrena del Cicle de Monòlegs, que por­tarà a escena Ser­gio Bezos, Sil de Cas­tro, Ignasi Tal­ta­vull, Char­lie Pee i Adri Romeo i Tian Lar els dies 6, 13, 20 i 27 de maig. Del cicle Cinema Gaudí, la pro­pera cita és el 17 de febrer amb la pro­jecció de Las leyes de la fron­tera, de Daniel Monzón, rodada en loca­lit­za­ci­ons de Girona i la Costa Brava. El Cicle Ria­lles o con­cur­sos com el de Dansa Vila de Bla­nes com­ple­ten l’oferta.

+ info – publicat per elpuntavui.cat
J.Camps Linnell

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...