15 de gener 2022

“Salut, pastors!” per fi ha tornat a escena

Ho havíem programat per al dia de Nadal i per al diumenge 2 de gener, però la combinació d’alguns positius i contactes amb positius de covid entre l’elenc dels intèrprets va fer impossibles les primeres representacions, que lamentablement es van haver de suspendre. Agraïm la comprensió dels que haurien volgut venir, i especialment dels que ja havien adquirit entrades anticipades, l'import de les quals vam retornar de seguida.

Finalment, però, el diumenge 9 de gener, en sessions de tarda i nit, les circumstàncies ens han estat favorables i hem pogut tornar a posar en escena el muntatge de Salut, pastors (que falta ens fa!)  amb dramatúrgia de Climent Ribera. Igual que l’any passat, a tothom qui ens ha vingut a veure li ha agradat molt la desimboltura de l’obra, una posada al dia amb mirada contemporània de les essències bàsiques dels Pastorets de tota la vida: la pugna entre el bé i el mal i la màgia d’un Nadal intemporal, sense obviar els problemes de la gent del nostre temps. Els onze personatges de l’obra, tot actuant, emprenen un viatge emocional on aprendran que és difícil i injust posar etiquetes de bons i dolents, ja que simplement existeixen les situacions i els camins per on decidim tirar.

La intenció dels Pastorets de Balsareny, si la situació sanitària ho permet, és de reprendre la temporada que ve els nostres Pastorets de sempre, consolidant la línia de modernització estètica i conceptual que ja havíem iniciat les dues temporades anteriors a la pandèmia. Mentrestant, el diumenge 16 de gener de 2022, en doble sessió (5 de la tarda i 7 del vespre), esperem poder oferir al públic les dues últimes representacions de Salut, pastors (que falta ens fa!).  Si encara no havíeu tingut oportunitat de veure-la, us recomanem que aprofiteu l’ocasió: segur que no us en penedireu. Podeu comprar entrades a www.pastoretsbalsareny.cat  .


Els Pastorets de Balsareny
Fotos: Alfred Selgas / Isidre Prat / Pastorets Balsareny

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...