04 de juliol 2022

Programació Ésdansa 2022

JA PODEU CONSULTAR TOTA LA PROGRAMACIÓ D’ÉSDANSA!
El proper 11 de juliol, entrades a la venda!

 

L'Ésdansa, que se celebrarà del 22 al 28 d'agost a les Preses, arriba a una edició especial i és que fem 40 anys! I no hi ha millor manera per celebrar-ho que recuperant el format que s'havia perdut els dos darrers anys com a conseqüència de la pandèmia. Així doncs, aquest 2022 el festival es tornarà a celebrar de dilluns a diumenge oferint 7 dies de programació en dansa tradicional recuperant el 100% totes les línies de treball del festival. 

Enguany el festival posa el focus en dos itineraris, per una banda, l'itinerari Pla d'impuls a la dansa d'arrel, amb les propostes El cos que ens fa de l'Esbart Sant Cugat i Fiblades de La Llançadora. Lligat amb aquest itinerari i posant ja el focus en l'itinerari Dansa i Paisatge, que s'està convertint en un clàssic del festival, podreu veure Fora N9U de l'Esbart Sant Martí, L'aplec una proposta on us convidem a portar el vostre pícnic en un entorn natural amb so i moviment de fons i la Festa al Parc amb totes les companyies internacionals. 

Aquest 2022, doncs, fins a 22 companyies participaran d’aquesta edició. Consulta tota la programació del festival aquí!

 

 

EL PROPER 11 DE JULIOL ENTRADES A LA VENDA A ESDANSA.CAT I A LA TAQUILLA D’ÉSDANSA!

 

 

INSCRIPCIONS AL CAMPUS ÉSDANSA'T 
Avui últim dia per aprofitar el descompte en les inscripcions!

 

Del 22 al 26 d'agost torna els Campus Ésdansa'T, els tallers de dansa d'arrel tradicional per a totes les edats, posant de relleu la importància de la transmissió de la cultura popular entre persones seguint el lema "Ballar i fer ballar". Es vertebrarà en el Petit Ésdansa'T, destinat a infants de 4 a 14 anys, i Ésdansa'T, els tallers per a adults.

Ésdansa'T, els tallers per adults
Avui últim dia per inscriure's tota la setmana aprofitant el descompte. 
A partir del dia 1, també us podreu inscriure per tallers individuals.

Petit Ésdansa'T, els tallers per infants
Les inscripcions continuen obertes.

Trobareu tota la informació sobre formadors a esdansa.catInscripcions obertes

 

En compliment del Reglament Europeu UE 2.016/679 CE, relatiu a la protecció de les persones físiques en referència al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’ells, li informem que les seves dades formen part d’un arxiu de titularitat del CERCLE DE CULTURA TRADICIONAL I MARBOLENY. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, limitació, portabilitat i oblit a la direcció C/ La Fageda s/n 17178 Les Preses.

Instagram

Twitter

Facebook

Website

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...