01 de juliol 2022

Pròximament en cartellera com a #Fàbricadecreació: Cel, El Parc i Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig.

 

#Fàbricadecreació

PRÒXIMAMENT EN CARTELLERA
PRESENTEM LES NOVES ESTRENES DEL PROJECTE DE CREACIÓ COMUNITÀRIA, CREACIÓ I MUSEUS I RESIDÈNCIA DE TEMPORADA DEL TANTARANTANA, COM A FÀBRICA DE CREACIÓ.

CEL
DE PI(È)CE
DE L'01 AL 03 DE JULIOL | SALA BAIXOS22

Celebrem el dècim aniversari de PI(È)CE, projecte de teatre comunitari intergeneracional i intercultural del Programa comunitari del Tantaranta.

PI(È)CE celebra una década de treball per acostar el teatre a gent gran i jove dels barris del Raval i Poble Sec, amb l'estrena de l'espectacle de creació col·lectiva, Cel, que es podrà gaudir de l'1 al 3 de juliol al Tantarantana. El nou muntatge es presenta com l’obertura d’una pràctica íntima, un destil·lat d’estats i formes, fruit de la llarga aventura que el projecte ha significat per totes les participants durant els darrers deu anys.
Més informació

EL PARC
DE LA COMPANYIA OBSKENÉ
L'1 DE JULIOL | JARDÍ BOTÀNIC HISTÒRIC DEL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

Una mostra escènica dins del projecte Creació i Museus del Festival Grec 2022 com a Tantarantana Fàbrica de Creació.

El Parc és una proposta en viu i in-situ, que pren el paisatge tal com és, que habita l’espai on hi té lloc el que és real i el transforma, per uns moments, en una ficció d’allò inesperat. L’espectacle barreja allò quotidià amb allò extraordinari per donar pas a un univers femení que posa el món en perspectiva. Una proposta immersiva, estètica i sensorial, que es podrà gaudir gratuïtament sota inscripció l'1 de juliol al Jardí Botànic Històric del Museu de Ciències Naturals, dins del Festival Grec.
Més informació

HERMAFRODITES A CAVALL O LA REBEL·LIÓ DEL DESIG
DEL COL·LECTIU QUE NO SALGA DE AQUÍ
DEL 06 DE JULIOL AL 10 DE JULIOL | SALA BAIXOS22

DINS DEL GREC FESTIVAL DE BARCELONA 2022

Companyia en residència dins del projecte de residències artístiques de temporada 2021/22 del Tantarantana.

Del 6 al 10 de juliol es representa al Teatre Tantarantana dins del Grec Festival de Barcelona l’espectacle Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig, una creació de Laura Vila Kremer (autoria i interpretació), Raquel Loscos (autoria, direcció i dramatúrgia) i Víctor Ramírez Tur (autoria, direcció i dramatúrgia). Un espectacle sobre les intersexualitats en primera persona que mostra com canvia la història quan l’expliquem nosaltres mateixes.
Més informació
© 2018 TEATRE TANTARANTANA

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...