27 d’octubre 2001

L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE





EL PUNT
27 octubre 2001

Associació Cultural i Recreativa Pere Cot de Tordera. Grup Escènic La Flor de la Palma de Teià. L'equip de maquilladores. L'equip directiu al complet i els últims retocs.

TERESA MÁRQUEZ .


A més de la secció teatral, l'entitat disposa d'una secció coral i una de dansa. Sense un local propi, la desena de representacions previstes al llarg de l'any es fan tant al Clavé com a l'envelat o al pavelló.Amb prop de cent anys en l'organització d'activitats teatrals, La Flor de la Palma agrupa un gran nombre de veïns aficionats a les arts escèniques. Està considerada un dels eixos fonamentals de la vida social del poble.Aquest grup de dones destaca per la coordinació a l'hora de caracteritzar els actors. Abans de cada sessió, per les seves mans passen la cinquentena de persones que s'hauran de transformar en la gent de principis del segle XX.Bona part de l'èxit de l'obra recau en la bona entesa de l'equip directiu, encapçalat per Joan Peran. El formen un grup reduït de gent provinent de diferents formacions teatrals de la comarca, amb l'objectiu d'aportar la seva experiència i de donar una visió més àmplia del que passa dalt de l'escenari. D'altra banda, els últims retocs a cada personatge són bàsics per acabar el procés de transformació. A L'auca del senyor Esteve també hi participen el Tranvia del Foment Mataroní de Mataró, el Grup de Teatre del Casal d'Alella i el Patronat Teatre de Vilassar de Mar, qua no surten a les fotografies i que, majoritàriament han participat com a suport d'altres activitats que no són les pròpiament escèniques.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...