07 de desembre 2001

Quatre-centes persones fan cistella a Mataró pels malalts d'esclerosi múltiple


7 de desembre de 2001

La Federació Catalana de Basquetbol organitza una jornada per recaptar fons per investigar la patologia


Mataró

Quatre-centes persones van participar ahir a Mataró en la jornada organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol per recaptar fons per als malats d'esclerosi múltiple. La jornada, que també es va celebrar a tretze municipis més de Catalunya sota el lema Encistella i mulla't, consistia en una competició de tirs lliures que es va realitzar al centre comercial Mataró Parc. Els participants havien d'abonar 500 pessetes per a la Fundació Esclerosi Múltiple i, a canvi, podien intentar fer bàsquet durant un minut. Per cada cistella aconseguida, els patrocinadors de la jornada abonaven 25 pessetes també a la Fundació.
. A la dreta, un altre dels participants a la jornada. Foto: M.B.
Unes 400 persones es van mullar ahir a Mataró per l'esclerosi múltiple jugant a bàsquet.

La Federació Catalana de Basquetbol va organitzar una competició de tirs lliures a Mataró Parc, on es van instal·lar tot un seguit de cistelles a la zona del mirador. Només calia pagar 500 pessetes. Tots els fons recaptats es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple que té diversos centres de dia per als malalts d'aquesta patologia neurològica. Bona part dels diners, però, es destinaran especialment a la investigació de la malatia. Entre les persones que van passar ahir per Mataró Parc a fer cistella, va destacar el secretari general d'Esports de la Generalitat, Salvador Camuñas; el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Enric Piquet; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mataró, Francesc Melero; la regidora adscrita a l'alcaldia, també de Mataró, Alícia Romero; i l'exjugador de bàsquet Josep Maria Margall. La jornada la van amenitzar les cheerleaders de la Unió Esportiva Mataró, la coral la Nota, i membres de la Sala Cabañes de Mataró. En l'organització van participar la UE Mataró, la AE Boet Mataró, i la CE Valldemia.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...